Sunday, May 5, 2019

AMD Juubel

Linnapea kõne
Maailma üks juhtivaid põhi ja graafikaprotsessoreid tootev firma AMD sai eile 50 aastaseks. Kuna tütar töötab nende Canada peakorteris tarkvara insenerina sain ka ennast kohale smugeldada. Firmal on viimasel ajal päris hästi läinud kui NASDAQ'i
Cupcake AMD50
 noteeringut vaadata, aasta algusest aktsia tõusnud üle 50%. Kui saabusin oli parkimisega päris jama, kuhugi polnud autot panna. Helistasin lapsele, et laseks mind oma kaardiga maaalusesse parklasse, aga see olevat ka täis, soovitas hoone taha sõita. Seal oli mingite punaste joonte vahel tõepooelst mitu kohta, pikalt ei mõelnud, parkisin ja jalutasin sisse.

Vastuvõtul hoone keskel asuvas Atriumis
Uksel turva juhatas registreerijate juurde, kes uurisid mis nimi. 
Kummaline, teie nime pole meie VIP nimekirjas. 
No muidugi, tütar töötab teie firmas, tulin siia niisama vaatama. 
Eee... see on VIP sissepääs
Ma siis lähen eesuksest hakkasin ümber pöörama.
Ei-ei, tulge ikka siit, pole vahet ja niikuinii ju teie tütar töötab siin.
Panid mulle "käevõru" peale ja saatsid naeratusega hõrgutiste laua suunas. Enne veel surus kena preili kokteili pihku. Rahvast oli paksult, enamus AMD must-kuldne-valge värvides. Tütre leidmiseks pidin talle helistama. Jalutasime ringi, tütar näitas erinevaid tehnoloogiaid, mida tutvustati. Olen teda mitu korda pinninud millega tegeleb aga see nii konfidentsiaalne, et ainult väga üldiselt tohib rääkida. Lapsel vedas, et sai sisse õigel momendil kui AMD otsustas ühele teatud tehnoloogiale rohkem tähelepanu pöörata. Aastaga on nende osakond pea neljakordseks kasvanud.

Pidanuks kogu oma maise vara AMD aktsiatesse paigutama :P
Aasta algusega võrreldes oleks poole juurde teeninud!
Juubelisünnipäeval oli kohal igasugu prominente, peakõnelejad linnapea ja USA peakonsul. Lisaks nännile pakuti näksimist, kokteile ja lõigati lahti igavene pirakas tort. Viimast ma ei tahtnud, sest väljanägemise põhjal oli tegu tüüpilise ameerika pagaritootega, kus uhke välimuse taha paigutatud meeletult magusat kreemi ja maitse poolest saepuru meenutav sisu. Samas Lindori dark chockolate munakestel lasin hea maitsta. Väga pikalt ei saanud olla kuna kuueks kiirustasin tööle. Hea, et nats varuga lahkusin, sel ajal südalinna poole liiklemine osutus tõeliseks katsumuseks, hea et normaalselt põhjasuunast viie ajal ei pea sõitma.
Tütre foto: vaade ülevalt atriumile, mina sinise särgiga tordi juures moblaga pildistamas.

2 comments:

  1. Jesas kui mitu x oleks veel siis kui oleks alla 2$ AMD taibanud osta, aga maksud lähevad maha. :)

    ReplyDelete
  2. Jah, eks takkajärgi oleme kõik targad :D

    ReplyDelete

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!