Tuesday, December 14, 2021

No kaua võib ...

Tagaaias päevitamas Detsembri üheteistkümnendal

Täna pidin saama uue mobla omanikuks. Kui lõunaks polnud ukse taha toodud hakkasin kahtlustama ja viskasin pilgu tellimisinfole - palun väga, kohaletoimetamise kuupäev oli nädala jagu edasi lükatud - kuradi tõprad, et mitte halvemini öelda. Ootan teist nagu laps jõulukinki, sest praegune on lõplikult keeldunud koostööst, isegi pitsitamine ja painutamine enam ei aita - sisse lülitades tuleb pilt kenasti ette aga nii minuti paari pärast lülitab end automaatselt välja ja soovitab "Factory reset" teha. Seda ma eriti ei soovi, sest nii kaotan suure osa kasutaja andmetest. System backup on küll tehtud kuid paljud äpid (nagu näiteks Huawei Health) vajavad enda spetsiifilist, ja nendega polnud muidugi viitsinud õigel ajal jamada. Vahepeal funksis mobla "Safe mode" rezhiimis, enam mitte. Ei jäänud muud üle kui 6 aastat vana üleeelmine Google mudel sahtlipõhjast välja koukida ja sim kaart sinna ümber susata. Muidu pole ju häda aga patarei ei pea sellel üle paari tunni vastu ja muidu on kah aeglane.

Ilmad on meil see nädal imelised, laupäeval päikesepaiste ja lausa +18C pealelõunal. Kolmapäevani endiselt plusskraadid ja päike, neljapäeval lubab jälle kuusteist soojakraadi. Äärmiselt sobiv ilm talvekummide alla panemiseks, mida ka pühapäev tegime. Esmaspäeval lõpuks jõudsin niikaugele, et lõikusin aias oksi ja põletasin vanu ronte. Viinamarjad ja kiwi on nii metsikuks läinud, napi kolmandikuga sain ühele poole, õnneks ilusad ilmad jatkuvad.

Dec esimene nädal
Dec teine nädal
Jooksmise koha pealt olen kahe viimase nädala andmed võlgu - sellise ilmaga oleks patt mitte käia lippamas. Igal juhul detsembri esimese 2 nädalaga olen kenasti igakuisest 100 kildi plaanist ette jõudnud ehkki tempo langenud. Kui nii edasi läheb peaks aasta lõpuks lausa 1300 jooksukilti kokku tulema. Kui ma ka moblast aasta statistikat kätte ei saa, eks alustan uuel aastal uue hooga.


No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!