Sunday, May 1, 2011

Koera Sünna

Eile oli sihuke mürgel ja pillerkaar, et pool tänavat tuli uudistama, mis meie muidu nii rahuliku maja ümber toimub. Aga oli ka põhjust, Kokol 2 aastane sünnipäevapidu. Tegelt oli ametlik kuupäev 22 aprill kaks aastat tagasi kui meie kutsa ilmavalgust nägi. Eelmisel nädalal polnud paraku mahti pidu korraldada seoses karate üritustega. Muideks väärib märkimist, et tuntud tegelastest on samal päeval sünnipäev veel Immanuel Kantil, Leninil, Georg Lurichil, Robert Oppenheimeril, Mart Laaril, ...

Igatahes külalisi tuli rohkem kui minu sünnipäevale on kunagi siinmaal rahvast ilmunud. Loomariigist siiski vaid Koko "Boyfriend" Saku the Wienerdog, nagu too ennast Facebookis kutsub. Muideks Koko ja Saku on Facebookis "suhtes":) Lapsed oleks soovinud ka teisi tuttavate ja ümbruskonna koeri meie tagaaias kostitada aga olime veidi mures, et sünnipäeva pidu võib sellisel juhul väga slaavipäraseks muutuda tipnedes üleüldise lööminguga, koerad teatavasti ei hinda teiste liigikaaslaste juuresolekut kui toit nina all. Saku on ainus, kellega nad peale mängimist rahulikult toitu jagavad, mis on erilise sõpruse tunnusmärgiks.


Kingituseks sai meie loom igasugu mänguasju alates piiksuvast kondist ja lõpetades "Milkbone" maiustustega, mida peaks vist järgmise sünnani jaguma:) Ilm pööras õnneks vaatamata eelnevale pahaendelisele ennustusele väga ilusaks ja nii sai suur osa ajast veedetud tagaaias päikese käes. Koerad käisid lastega lisaks veel pikal jalutuskäigul pargis. Kui pimedaks ja jahedaks läks kobisime sisse, koerad tuppa mürama, lapsed arvutite taha mängima, täiskasvanud kohvi, kooki ja jooke mekkides poliitika ja majanduse teemal maailma parandama. peo lõpus kukkusid loomad täitsa ära jäädes mõlemad külili keset suure toa vaipa surmväsinult magama. Vinge pidu oli, tänud kõigile tulijatele!!!

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!