Friday, March 23, 2012

Kaks kanget:)

Mis arvate, mida sarnast võib leida Toronto ja Tallinna vahel??? Ilm see kindlasti pole nagu võib mõne eelmise postituse põhjal veenduda. Tegu on hoopiski proosalisema looga, mõlemal on väga "karismaatiline" ning karlssonlikult parajalt paks ja parimais aastais linnapea:)

Vasakul vasakpoolsete kalduvustega Savisaar, paremal purukonservatiivsete vaadetega Ford. Aga see on ka ainus tähelepanu vääriv erinevus nende vahel. Mõlemad populistid on valitud lollitatud rahvamassi poolt. Samas kui üks pakub tasuta transporti üritab teine jõuga üüratukallist ja mittevajalikku metroo laiendust läbi suruda. Suur osa mõlema ettevõtmistest kutsub oma läbimõtlematuse või korruptsioonimeki tõttu esile üldsuse protesti.

Samas ei ole õigust kurta, sest demokraatia tingimustes väärib rahvas neid, keda ta valinud on. Kuid kokkuvõttes võta üks ja viska teist, paras paar kokku siduda ja ülesvoolu ujuma panna nigu "Kevades" mainiti. Linnapeade põhjal otsustades sobiks Tallinn ja Toronto ideaalselt sõpruslinnadeks:)))

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!