Friday, March 30, 2012

"Got Talent" Vene moodi

Esiteks juhin tähelepanu asjaolule, et täna ei ole veel 1 Aprill! Mistõttu tuleks järgnevat infot tõsiselt võtta ehkki võib veidi raskeks osutuda. Ei osanud ühe pauguga validagi, mis sobiks paremini pealkirjaks - kas "Talendijaht Vene moodi" või "Putin on lõplikult lolliks pööranud".

Igatahes saime kõik kodus kõvasti naerda kui lugesin ette BBC uudise Putini uue briljantse ettevõtmise kohta. Nimelt kuulutas ta isiklikult välja parima töölise otsimise konkursi. Ehtsas nõukogude vaimus tuleb selgitada välja osavaim keevitaja, müürsepp, elektrik, kaevur ja autojuht.
Mul on kuri kahtlus, et BBC reporter ei viitsinud ruumi kokkuhoiu mõttes kõiki elukutseid ette lugeda, sest kuidas oleks võimalik kõrvale jätta sellised kuulsusrikkad ametid nagu torujüri, lüpsja, valvejoodik, vang, ... jne:)

Kogu show läbiviimine on asetatud tervishoiu ja sotsiaalse sidususe, vabandust arengu :) ministeeriumi õlgadele. Igatahes on Vene lähemal ajal uuesti ametisse astuva füüreri nõukogude nostalgia saavutanud uue taseme:) Seega on varsti lootust kuulda kaasaja Stahhaanovitest ja miks ka mitte Leida Peipsidest:)))

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!