Thursday, April 16, 2015

Ontario õllesõbrad ühinege !!!

Täna tuli kõigile Ontario provintsi õllesõpradele rõõmu-uudis. Ei, kahjuks ei hakata õlut tasuta jagama, isegi ei lasta hinda alla aga vähemalt hakatakse õlut müüma lisaks õllefirmade omaduses olevale poeketile ja provintsi alkopoodidele ka valitud toidupoodides. Siiani kehtinud ajast ja arust keeluseadusejärgne süsteem on viimaks murtud nagu liberaalist lesbo provintsipeaminister uhkusega teatas. Uudise teine osa, et ka elektrifirma maha müüakse, jäi põhilise teadaande varju. Võimalik, et just nii poliitikud seda plaanisidki - rahva rõõmupuhangu varjus ei märgata kuidas riigifirma sõpradele soodsalt maha parseldatakse.

Mulle teeb ainult rõõmu, sest loodetavasti pikemas perspektiivis suureneva konkurentsi tingimuses õllehinnad langevad lisaks sellele, et võid oma kastikese kesvamärjukest toidupoes käies ühe korraga üles korjata. Hinnapoliitika oli seni rangelt paigas nagu nõuka ajal, õlu maksis igas poes sama hinda, isegi odavmüügid olid täpselt samadele päevadele paigutatud. Sündmust tähistasin väärikalt krabades koduteel 24'se kasti Tshehhimaal Shveiki kaudu tuttavas Ceske Budejovices pruulitud "Czechvari".

Jook oli riiulis viimseni otsas aga küsisin ilusti mustanahalise transatöötaja käest ja viimane tuli mulle vastu tuues tagaruumist kasti ja andes selle üle sõnadega: "Man you are lucky, this was the last one" (Oled õnnega koos, see oli viimane). Loodetavasti polnud tegu bossi poolt enda tarbeks kõrvcale pandud purkidega. Nüüd võib nädalavahetusel jälle julgelt remondiga pihta hakata, kartmata et õlu poole saagimise pealt otsa saab :)

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!