Saturday, March 5, 2016

Suusareede nr 2


Poolemeetrine värske lume kiht oli küll Blue Mountainis kenasti mäetraktorite poolt kinni tambitud aga pinnas siiski suht pehme. Rahvast jällegi õige vähe. Tõstukil üles sõites kuulsin kui mingid asjapulgad arutasid kuurorti tuleviku üle. Jääb mulje, et laiendamine oli liiga hoogne ja praegu kaelas olevad võlad ajavad ettevõtte pankrotti nii, et kahjud saab kergeusklike investorite kaela jätta ja firma uue nime all avada. Nojah, ei mägi, tõstukid ega hotellid kuhugi kao.

Kuidagi ei saa mainimata jätta, et mäel sain suvaliselt tüübilt oma sõidustiili üle kiita. Samas tuleb tunnistada, et vaevalt keegi ligi astuks kui ma kaltsukast ostetud koondise jopet ei kannaks :P 


Libisemine oli äraütlemata hea ja sile pind võimaldas võistlejate madalas kaldes sujuvaid pöördeid järgi ahvida. Ilm oli soodne, paar külmakraadi ja päike, korraks õhtupoole saime paar senti kohevat lund. Suusatasime koos sõbraga tõstuki sulgemiseni kell 22:00, olles ka kohvikust viimased lahkujad. Ilmateade pole eriti rõõmustav, pühapäev on viimane külmakraadidega ja peale seda sulad ning alates teisipäevast vihmased ilmad. Eks näe kas lumi mäel veab ülejärgmise nädala laste koolivaheajani välja või mitte.


No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!