Wednesday, November 17, 2021

Level 23

Minu avatar 23 levelil

Millega küll tegeleb penskarieelik öösiti, et hommikul olemine uimane ning väsinud? Mille muu kui arvuti taga mängimisega kui tegu sellise ebatraditsionaalse tüübiga nagu mina. Laupäeva öine ralli tuletas noorusaegu meelde: kuus tundi kella viieni hommikul kuue värakendava õllega. Noored meeskonnakaaslased läksid juba nelja ajal magama, nõrgukesed sellised🤪

BF 2042 Antarktika kaart
Pühapäeval sai niisama uimerdatud ja poes käidud kuni rahvas hakkas Discordiga messe saatma, et aeg minna venelasi Antarktikast välja peksma. Ühe kaardi lugu on nimelt sihuke, et Venemaa puurib illegaalselt Antarktikas kümmekond aastat naftat, USA väekontingent saadetakse seda lõpetama. Maastikuks jääliustik ning selle esine kaljupind pluss naftaplatvorm, mahutid, kaevandusehitised, masinad ning tööliste barakid. Avamaastiku tõttu suht snaiprisõbralik kaart. Meeskonna kaaslasteks tütre netisõbrad, enamus ameerika "young professionals" kes teenivad kuuekohalisi palkasid - õhtuti lõõgastuvad arvuti taga üksteist nottides.

Kokkuvõttes läks ka pühapäev looja karja, magama keerasin siiski juba enne kahte kui meeskond relvad (hiired) kokku pakkis. Aktiivsusmonitor andis mulle hindeks "alla igasugust arvestust". Hea et AI kiirabi ei kutsunud, vaid raske haigus oleks põhjuseks, et tavapärase 15000 sammu ja 70-80 "südamepunkti" asemel skoorisin pühapäeval 1959 sammu trajektooril: arvuti, külmkapp, vets ning 2 südamepunkti kui pulss mänguärevuses tõusis🤪 Äramärkimist väärib mängus saavutatud 23 tase, minuvanuseid seal palju pole.

Esmaspäeva alustasin hilise hommikujooksuga, milleks tuli seekord tahtejõudu rakendada. Viimased 5 nädalat olen üle 30km jooksnud, seega pole vaatamata mängimisele seis tegelikult hull. Nokitsesin ka tubaseid töid teha nagu lampide ümberpaigaldamine. Vastasel korral võidaks mind kodus toitlustamise nimekirjast kustutada😒 Aias kiskusin tomatikepid välja ja põletasin koos muu oksarisuga ära, korjasin viigipuu viljad otsast ja nosisin viimaseid kiwisid. Aiatöödest on jäänud viigipuu talveks sissemässimine, tomatimaa ümberkaevamine ja viinamarjade ning õunapuude lõikumine. Kui ilma annab on lootust järgmine nädalavahetus ära teha.

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!