Friday, November 12, 2021

Milline kellegi lemmik ajaviide???

Pikalt pole siin aega aega viita blogistamisega. Öösel tuli BF 2042 lõplik versioon välja. Nii fänn ma ka ei ole, et kella kaheni oodata ja siis mängima hakata. Vaatasin õhtul paari oma lemmiku profi youtube videot ja kommentaare. Neile igatahes hullult meeldis, eriti võimalus mängida vanu battlefieldi mänge üle. Hommikul peale jooksu ja kohvi mängisin ise kah tunnikese. Tõepoolest esimesel pilgul paistab parim BF seeria väljalase üle aegade - mõni ime, sest on vanad head kokku kogutud, uusi võimalusi loodud ja kõike seda tänapäevase graafika ning protsessori võimsuse juures.

Tegelt on mu seekordne küsimus: milline teie lemmik ajaviitmise ja lõõgastumise meetod? Ise olen lisaks arvutil mängimisele viimasel ajal vaadanud youtube videosid - teemadeks momendil lennuõnnetuste tehniline analüüs, "Awkward muppets" (mehhiklasest töökaaslase soovitus). Vahele ka märulite lühikesi lõikusid nagu "Nobody", populaarteaduslikke jupikesi huvipakkuvatel teemadel, autoõnnetusi ja sõjatehnika viimaseid uudiseid. Kaasa on TikTok lõksu langenud proovides mindki sinna sisse vedada. Olen kõrvalt vaadanud, kuid üldse ei tõmba - lühikesed inimeste esinemised tunduvad aja viitmisena selle väljendi halvas mõttes😜 Aga noh, maitse asi - igaühele oma.

3 comments:

  1. Ma olen väga igav. Lemmik on metsas hulkumine. Teisel kohal kombo hea raamat+ muusika+ süles olev kass. Söögitegemine maandab ( kui tead mida teha). Reisi planeerimine viib flow seisundisse. Head filmid, kus saab nutta ja naerda...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kõiki su eelpoolnimetatuid peale muusika ja toidu teen minagi aegajalt.
      Linnas elades on metsa minek tavalisest suurem ettevõtmine aga tegelt vist mu kõige lemmikum tegevus üldse nagu ka blogi põhjal võib veenduda. Raamatutega on viimasel ajal küll kiduraks jäänud.

      Delete
  2. Eestlane teeb tööd ajaviiteks ja kui ajaviidet on niipalju et enam magada ei saa või ree pealt raske irduda on, siis teeb lõõgasuseks liitri või 2 sõltub sellest kui suurt doosi vaja on. Beavis and Butthead ajaksid hea meelega BF 2042 lõplikus versioonis juute, neegreid ja pedesid taga. OH kui üks karvane kiitsakas vanamees suudab terve armee paljaste kätega vigaseks taguda on väga patriootlik, kuid oleks siis see reaalne. Tõeline ajaviide on selline et istud ja midagi ei tee ja naudid maakera pöörlemist ja tiirlemist.:)

    ReplyDelete

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!