Friday, December 31, 2010

Pilk tagasi ja edasi

Aasta lõpus on kombeks teha kokkuvõtteid meeldejäävaimatest sündmustest. Mis siis mulle pähe tuleb.

Esimesena ja kõige eredama mälestusena meenub kindlasti augusti lõpus tehtud pea nädalane ja 100km pikkune mägimatk Killarney rahvuspargis metsikus looduses.

Teine sündmus on tõenäoliselt uue töökoha saamine riigiametis, praeguse seisuga olen sellega paksult rahul, siiani ei saa aru kuidas nii roppu moodi vedas.

Rohkem nagu äramärkimist väärivaid sündmusi ei meenugi, mis ei tähendaks, et elu igav on olnud:)

Tegemata jäämistest on esikohal kindlasti Eestis käimata jäämine. Suures osas seotud uue töökohaga. Aga lohutasin end sellega, et kompensatsiooniks veetsin sellele eelneval aastal tervelt 3 kuud kodumaa pinnal. Tegelt on see vist esimene kord 15 aasta jooksul kui ma kordagi aasta jooksul Eestis ei käinud.

Muid pisemaid tegemata jäämisi on kuhjaga, aga neist pole mõtet suurt kirjutada, lükkame aga rõõmsalt uude aastasse edasi:)

Mis siis järgmisel aastal plaanis. Hea kui kirja panna siis järgmine aastavahetus käepärast vaadata, kas olen ikka kõik ka täide viinud mis plaanis oli.

Esiteks suusamäel käia sel aastal nii palju kui vaba aega saan.
Teiseks kindlasti Eestis käia, seda samuti nii pikalt kui võimalused on.
Kolmandaks jällegi üks pikem matk teha, eelmine oli lihtsalt nii mõnus.
Neljandaks karates second dan must vöö kätte saada.

Paistab, et mõtlen vaid selle peale, et mul uus aasta lõbus ja huvitv tuleks:) No aga elu on ju selleks, et nautida aga mitte vinduda. Pealegi on alati lihtsam neid eesmärke täita mis endale rahuldust pakuvad ja mis ka muidu toredad on.

Viimasena ja kõige raskema eesmärgina üritaks kodus mingi sellise süsteemi sisse seada, et maja enamvähem korras on. Eelkõige eeldab see laste jaoks mingisuguse karmi ja kindla reeglite (piits ja präänik tüüpi) kogumi kehtestamist. No eks ennast tuleb ikka ka sundida, et pesemata nõud ei koguneks kraanikaussi ja sokid ei jääks vedelema, kust koer need õnnelikult laiali tassib.

HEAD UUT AASTAT !!!

1 comment:

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!