Wednesday, August 10, 2011

Pesapall ja AGO

Täna käisin naabripoisiga AGO's ehk Ontario kunstimuuseumis ning peale seda pesapalli mängu vaatamas. Oma tehtud pilte seekord pole, sest fotokas jäi koju. Kunstimuuseumis oli enne mängu aega tund, mille jooksul jõudsime vaid "Group of seven" ja mingi saksa nimega kunstniku pilte vaadata. Seitsme gruppi peetakse lausa Canada kunsti sümboliks, mulle need meeldivad, sest suur hulk maale kujutab siinset loodust. Naabripoiss oleks hea meelega kauemgi viibinud, aga aeg surus peale.

Pesapalli mäng toimus Rogersi Skydome areenil, mis iseenesest juba vaatamisväärsus. Kohalik Blue Jays meeskond mängis Oaklandi vastu. Kuna paraku on tegu mänguga, millest igavamaks pean vaid golfi ja kriketit, siis pole mul aimugi kui head need meeskonnad momendil on. Teatava üllatusena selgus, et naabripoiss teadis mängu reegleid ja põhimõtet paremini kui mina, ta olevat seda isegi Eestis mänginud. Minu jaoks on ikka veel segane, miks täiskasvanud inimesed üritavad kaikaga pallile pihta saada ja vuhivad siis hirmsa kiirusega valgetele laikudele joosta:) Veelgi arusaamatum, et selle eest makstakse mängijaile miljoneid ja et leidub staadionitäis inimesi (mitte küll seekord), kes iga matsu peale vaimustusest kisavad või õudusest oigavad.

Kohad olid meil igal juhul head, lausa VIP loozhis, kahjuks tuli jookide eest ise maksta. Hinnakirja nägemine võttis janu ära, pisike õllepudel $8 ja Coca-Cola $4. Tellisime ära, ega siis janusse saa surra:) Mäng kulges vaatamata selgitustele minu jaoks suhteliselt igavalt nagu oli oodata. Ainsaks põnevamaks momendiks kolakaga meie ette lennanud pall, mille üks poisike oma ääretuks rõõmuks üles korjas. Nägime ära ka Toronto meeskonna juhtima mineku kui keegi "Suure slämmi" lõi (3 punkti korraga) ja otsustasime peale kuuendat jooksu koju minna. Kolmandik mängust jäi vaatamata, millest aga kumbki meist erilist puudust ei tundnud. Autovõidusõit oli ikka palju etem ja tüdrukud seal ka ilusamad:)

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!