Tuesday, July 4, 2017

Juba parem

Täna on tõepoolest juba veits parem olla. Eriti peale hommikukohvi kõrvale näksitud tervituskooki! Päikseline ilm täiesti vastuvõetav +25C soojakraadiga. Tööl oli kah endistviisi logelemine, ei miskit uut ega huvitavat. Krabasin külmikust õlle ja mõtlesin lausa, et peaks oma juunikuu blogivõlga likvideerima hakkama. Täna pole trennipäev ja ega ausalt öeldes ei oleks vist viitsinud kohe teisel päeval täiega rahmeldada. Töö juurest helistasin kaasale uurimaks, kas kodus ikka miskit tõsist süüa on, sain kinnituse, et hulgaliselt. Külmikut avades selgus relatiivsuse tuntud fakt: mis ühele tundub nädala ports, sellest ei jää teisele järgmise päeva hommikusöögiks miskit järgi. Igaks juhuks helistasin üle, äkki on osa liha kuhugi "peidetud". Meil nimelt kipub juhtuma, et mina võtan seda mis riiulil ees ja silma all, tihtipeale märkamata tahapoole muude esemete varju asetatud söögipoolist. Seekord siiski kööga, mida nägin, see oli.

Hea, et poest kurgi tõin ehkki hapukoort polnud, asendasin salatikastmega ja käis küll. Kõht jäi muidugi tühjaks, kolmele inimesele mõeldud salatikausile ei julgenud ligi minna. Oleksin kõik nahka pannud aga kõht ikka tühi, pole ju tegu lihakraamiga, mis toidab ja keres uluvaid hunte rahustab. Õnneks olin poes järgi andnud kiusatusele ja pizza hädaolukordade puhuks võtnud. Poleks osanud oodata, et häda nii äkki saabub, Pizza rändas koerte näljaste pilkude all ahju. Märkasin ka nelja külma kanakoiba, millest ühe esimese nälja kustutuseks paari ampsuga lihast paljaks närisin. Pehmemad kondiotsad ootusrikastele koertele. Praegu igatahes pizza küpseb ja teine õlu on tekitanud rahulolu tunde, niipalju kui seda Eestist eemal olles võimalik on. Ainult rasvas praetud kartulid puuduvad, et täiega plaanitud tervislik toitumine oleks pikalt saadetud.

Aias märkasin mõningaid ümberkorraldusi, millede puhul minuga ei konsulteeritud. Mõne vastu pole miskit aga mõni ajab küll turri. Elupuude nülgimise või rooside istutamise vaeva asemel oleks minu arust võinud olulisemad pisiasjad korda teha nagu muru niitmine, rohimine või vaarikate ja põldmarjade võsude sättimine. Nii nagu köögis ei saa olla mitu perenaist ei saa ka aias mitu aednikku askeldada kui neil just ülesanded ja piirkonnad pole selgelt jagatud. Ma parem ei hakka vahele segama, las naised teevad ise kuidas tahavad. Kogemusest tean, et oma arvamuse avaldamist peetakse ebakonstruktiivseks kriitikaks, millest miskit head ei sünni. Kui just suuri puid hakkavad maha saagima ronin oksa peale ööbima nagu remmelga kaitsjad Haaberstis :P Igatahes peale teist õlut suudan kõike rahulikult ja ükskõikselt võtta, loodetavasti ei pea oma suumulgu kinnihoidmiseks pidevalt pilves olema :D

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!