Sunday, February 25, 2018

Sini-Must-Valge igal pool.


Eestlased Toronto keskväljakul ...
... kohe hakkab koorilaul.
Eilne päev läks täies koosseisus Eesti Vabariigi 100 aastapäeva tähistamise alla. Kodust lahkusime üheksa paiku ja tagasi jõudsime peale keskööd. Kaasa kirjutas põhjalikult oma blogis, mistõttu ei viitsi hakata üle kordama, panen siia vaid mõned enda moblaga võetud pildid.

Igati kordaläinud päev oli, pidulikul lõunasöögil õnnestus kahe kena blondiiniga pildile saada :D Täna kui üle neti aastapäeva programmi järelvaatasime tundsime eriti teravalt, et südames oleks tahtnud Eestis olla. Hea seegi, et enamus lindistusi oli vabalt saadaval alates Pärnus toimunud pidustustest ja Presidendi kõnest ning lõpetades sõjaväe paraadi ja näidendiga.


Tütar õhupalli ja kavaga
Lahkudes saime kolm õhupalli kaasa
Kaasa avastas veel miski lühisaadete sarja "Ajahetked", Vabariigi loomise päevadest jutustavad lõigud olid maru hästi tehtud tekitades huvi seda momenti ajaloost palju täpsemalt uurida. Kokkuvõttes peab vist tunnistama, et Eesti riigi eksisteerimine on üks paras ime ja õnnelike juhuste kokkusattumine. ELAGU EESTI VABARIIK ja kestku veel vähemalt tuhat aastat!!!
P.S. Leidsin FB'st TV3 uudiste lingi Vabariigi aastapäeva tähistamisest Canadas:
https://tv3play.tv3.ee/sisu/seitsmesed-klipid-2018/921526?autostart=true 
Kaasa pildistab Sini-Must-Valget
CN Towerit Toronto kesklinnas
Võõrustajatest sugulased Shampat avamas

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!