Wednesday, May 26, 2021

Asjalik hommikupoolik

Sellise koeraga pole muruhooldus lambaid vaja võttagi!
Hiljem ainult oksendas toa rohelist löga täis😜

Eile õhtul sai kaasal siiber koerte magamistoas tolgendamisest, lasi mul keldrist lastevärava välja otsida ja magamistoa ukse ette panna. Niisama ukse sulgemine ei aita, sest siis hakkavad koerad ust kraapima ja vinguma. Värav oli neile uus asi, pisem ei julgenud tükk aega ligigi tulla, suurem käis viskas pilgu peale, ning vantsis rahulikult tagasi suurde tuppa oma asemele. Uni meil hoopis teise maitsega, ehkki öösel oli kuulda kui keegi parketil küüsi klõbistades iga natukese aja tagant väravat uurimas käies. Poole seitsme ajal uni läinud, vedelesin veel veits ja otsustasin siis jooksuringile minna.

Pulsikella GPS on viimastel päevadel kummaliselt käituma hakanud, võtab teine kole kaua aega, et signaali üles leida. Täna hoopis teatas, et ei leiagi. Lõin käega ja panin mobla Fit'i alusel ajama. Jalgades oli eriliselt mõnus tunne, teate sihuke, et jooksevad ise, sina kulged kaasa nagu kõrvalistuja. Kildi ja kahe vaheajad kostsid kah igati viisakad. Isegi neljanda kildi kergel tõusul ei jäänud suurt aeglasemaks. Hakka või kahtlustama, et õhtul sai kogemata dopingut neelata. Viie kildi ajaks ütles mobla uskumatuna tunduva kakskümmendkaks ja neli sekundit. Veel veits tänava lõpuni ning võis kella kinni vajutada. Paraku oli Huawei kõpsu väga suvaliselt püüdnud, loodetavasti ei hakka otsasid andma. Kahju aga mis teha, panin nüüd ka mobla Fit rakenduse aja seisma.

Tänased 5K Fit'i kildiajad
4 Apr, eelmise rekordi ajad
Tuleb leppida 5K "mitteametliku" rekordiga, olen nimelt otsustanud vaid pulsikella omasid arvestada kuna kogemuse põhjal on see hulka täpsem. Ilmselt tuli ka tegelik rekord, sest esiteks oli aeg nii palju parem eelmisest, teiseks kinnitas seda eelmise rekordjooksu Fit'i võrdlus ja kolmandaks oli ka distants seekord suht täpselt mõõdetud - jooksin samale ringile sadakond meetrit otsa. Maikuu on seega jooksutulemuste poolest õige helde olnud, nii kümpsi kui viieka parim aeg joostud. Eelnev kinnitab, et eelmise päeva rammestusel polnud koroonaga miskit pistmist ja et jooksu kergus ning tempo sõltuvad hullult palju tundest ning mingitest mulle selgusetutest teguritest.

Lõpetuseks lisan lingi Ebola viiruse avastaja koroona kogemusest. Eelnevaga pole kuidagi seotud, aga minu arust asjalik kirjeldus ja analüüs.

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!