Monday, November 22, 2021

Lehed, koerad, BF

Vanatüdruk veidi segaduses ilusast unest ärgates.
Võite vabalt kommentaarides pakkuda, mida küll Koko unes võis näha😁

Ilmad hakkavad külmaks minema kuid lund pole me ikka veel saanud, täna siiski lubati kuni 30 senti põhjapool suusamägede piirkonnas. Isegi  külmakraade siiani vaid ühel ööl. Sügisesed lehekuhjad meeldivad koertele üliväga, kui ma laseks siis nad muudkui nuusiks ja kaabiks nendes. Ei tea mida põnevat seal küll leida on😏 Täna pean lõpuks aeda askeldama minema, ehkki vastikult külm. Lükkan kohvi lõpetades ja blogistades seda momenti veits edasi😉

Kamuflaazhkoerad lehehunnikus 
Viigimarjad

Nagu enne mainitud, siis viimased nädalad olen kohusetundlikult jooksmas käinud. Üle-eelmine nädal lippasin ilusa ilmaga novembrikuu kümpsi, see nädal kaks kuuekat ja neli viiepoolekat.

Tempo on 10 sekundit kildi peale alla läinud kui suve lõpu ja sügise algusega võrrelda. Enesetunne hea kuid ei viitsi suruda, esimene kilomeeter kipub vaevaline olema, peale seda hakkavad jalad ise all käima. Põhjuseks ilmselt asjaolu, et ei viitsi soendust teha ja esimene kilt kulubki soendusele. Unes nägin kuidas piisas vaid keha veidi ettepoole kallutamisest ja jalad jooksid ise ilma mingi pingutuseta - sellised "põnevad" unenäod siis😜

Ja muidugi tänan küsimast, olen juba level 36 Battlefieldis. Pühapäeva pealelõunane ilm pööras vihmaseks, mul mugav õigustus arvuti ette istuda. Mõne tunni mängisime meeskonnaga koos, peale õhtusööki tegin paar vooru omaette. Sõitsin snaipri varustuses hovercraftiga (hõljukiga) ringi ja ajasin inimesi alla (ma ei ole psühhopaat, lihtsalt selline hobi😜), juhil nimelt pole mingit relva ja muud üle ei jäänud kuna keegi teine masinas polnud ning positsioone ei viitsi ka pidevalt vahetada. Uus snaiperipüss osutus oma 8X optikaga ja suurema kaliibriga moonaga õige tõhusaks. Snaiper on natuke sihuke argpüksi amet: teisi saad mugavalt lasta ise nende efektiivsest laskeulatusest väljas olles. Osava kohavaliku korral ohuallikateks vaid teised snaiprid ja helikopterid. 

Robokoer, hõljuk ja kopter - BF 2042

Mäng küll hea kuid vajab veel omajagu lihvimist. Kriitikud on Steamis suht madala skoori andnud, kuid fännidele meeldib kõigele vaatamata. Sõidukite jõuvahekord on paigast ära - tank ja hõljuk sama vastupidavad. Relvade valik suht väike. Puudub igasugune analüüsitav mängukäigu statistika. Masinate juhtimise dünaamika oluliselt erinev varasematest mängudest, nõuab harjumist. Kaartides siin-seal "augud" - kukud maapinna alla, lähed jäämäe sisse, jääd poolest saati seina sisse kinni. Elustamine suht suvaline, vahepeal ei funksi. Mis muud kui loota, et järgmise paari "patchiga" olulisemad vead parandatakse.

1 comment:

  1. Eks need mängud olegi sellised, nagu unenägu millest saad aktiivselt osaleda, sest mitte midagi reaalselt ei muutu, aga tunne on selline nagu noorel jumalal, selline massimõrvamise sport. :)

    ReplyDelete

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!