Thursday, October 6, 2011

Suvekuu Oktoober:)

Vaadates eeloleva nädalavahetuse ilmateadet, võiks tõesti siinset oktoobrit suvekuuks nimetada - laupäev, pühapäev lubatakse lausa +29C koos niiskusindeksiga. Noh vähemalt eesti mõttes, kus üle +20C kraadiseid päikesepaistelisi ilmasid suvelgi liiga palju pole. Eriti meeldivaks teeb selle asjaolu, et ilusad ilmad sattuvad "tänupühade" pikale nädalavahetusele, mis riigitöötajaile tähendavad 4 vaba päeva. Olemegi juba hakanud plaanima, mis teha. Laupäev on kavas sõita Blue Mountainisse igaaastasele suusavarustuse laadale, ehkki põletavat vajadust millegi järgi pole. Aga seal toimub ka muid huvitavaid üritusi ja tagasiteel ilmselt teeme pikema peatuse mõnes looduslikult kaunis kohas, et veidi metsavahel matkata.

Või läheme isegi randa, sellise ilmaga peaks vesi veel täiesti ujutav olema. Või teeme kanuu või süstasõitu, eks vaata mis perekonna nõupidamisel otsustatakse. Ja muidugi kavatsen ma taolise õlleilma puhul veidi kesvamärjukest mekkida ning sellega seoses naised uue auto rooli lasta. Õigus jah, polegi veel masina liikusid teinud ja shampapudelit vastu porilauda puruks löönud:) Igatahes ootan kannatamatult homset pealelõunat kui töölt saabun ja pikalt vaba aeg ees. Praegugi läpaka taga toksides istun lühikeste pükste ja t-särgi väel aias päikese käes, loodetavasti ei põleta end ära:)))

2 comments:

  1. Olen kade! meil siin eestis on tuuline ja vihmane. nagu ikka eestimaa oktoobris. :)

    ReplyDelete
  2. Ega see selline soojus oktoobris siingi tavaline pole, aga sügis on kokkuvõttes palju kuivem ja päikselisem kui Eestis.

    ReplyDelete

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!