Monday, October 31, 2011

Halloween

Ka selle aasta halloweeni veetsime tuttavate pool nagu viimased rohkem kui kümme aastat. Vanem tüdruk on juba sutsu liiga suur, et uste taga komme norimas käia aga kostüümi tahtis ikka selga panna, et lastega kaasa minna. Pidime isegi rauapoest talle "kadunud hinge" riietuse jaoks kole olulise jämeda ketijupi ostma. Pisem plika läks lihtsamat teed, kasutades oma punast mantlit ja dollaripoest ostetud rohelisi sarvi ning plast harki "kuradiplikaks" moondumiseks.

Teisedki lapsed olid oma riietuse kallal kõvasti vaeva näinud nagu fotodelt näha. Üks heasüdamlik proua andis vanemale tüdrukule tee peal koti, et mis sa niisama tatsad, korja ikka mõned kommid endale kah.

See piirkond on alati olnud üsna tihedalt dekoreeritud, tegin fotosid nii mõnegi maja eest. Inimesed ikka viitsivad vaeva näha. Piinlikkusega tuleb tunnistada, et pole ise kunagi peale paari nüsitud kõrvitsa miskit muud kaunistust maja ette pannud. Vabanduseks ehk see, et pole ju kunagi sel ajal kodus olnud. See aasta jäime isegi kõrvitsast ilma, sest üleeile polnud neid enam üheski poes saada. Salati jaoks peame vist kellegi paari päeva pärast tee äärde tõstetud kunstiliselt graveeritud kõrvitsa vaikselt koju tassima:D

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!