Monday, February 29, 2016

SuusaReede

Ettevaatust, võistlejad treenivad
Selle aasta nigela talve tõttu jõudsin reedel alles neljandat korda mäele. Vähemalt on nüüd hooajapilet tasa teenitud, sest neli päevapiletit maksab rohkem kui terve hooajapilet. Ilmade koha pealt saan rookida koort piima pealt tänu asjaolule, et vähemalt siiamaani saan praktiliselt alati vaba päeva võtta kui soovin. Neljapäeval oli veerand meetrit värsket lund tulnud, öösel veel oma kümmekond senti lisaks. Lumi "Groomed powder" mis täehendab, et suhteliselt pehme pinnas ja mitte kõige parema libisemisega. Sobis pikkade ja suurel kiirusel eriti madalate pöörete võtmiseks.

Kumbki laps ega ka sõbrad ei saanud seekord kaasa tulla, seega sõitsin üksi teekaaslaseks cd peal mängiv raamat "The second machine age". Vaatamata super ilmale ja reedesele päevale polnud jälle rahvast. Kui nii jätkub siis läheb see suusakuurort peagi igavese mürtsuga pankrotti. Raske uskuda, et tegu vaid suusapileti hinna tõstmise mõjuga, sest mäesuusatajad kuuluvad enamasti klientuuri hulka, kes pole eriti hinnatundlik, aga mine sa tea.

Õlut hoian ma lume all jahedas
Nool märgib asukoha, et ikka üles leiaks :)
Sõitsin kella üheksast hommikul poole üheksani õhtul. Ehkki esialgu oli kavas kaheksa ajal koju sõitma hakata siis läks just viimase tunni jooksul laskumine nii mõnusaks, et ei saanud kuidagi end sundida lahkuma. Oma kuus korda järjest libisesin resto eest mööda tõstuki juurde, et veel "üks viimane" sõit teha. Lõpuks siiski läksid jalad pehmeks, leidsin et parem enne lahkuda kui väsimusest sirakile käin. Märtsi esimesel nädalal kavas paar korda mäele minna kui vähegi ilma on. Homseks lubaski 20 cm lund, seega peaks kolmapäev mõnus mägi olema kui selleks ajaks teed puhtaks jõutakse lükata ja päike välja tuleb.

Pühapäeval see eest oli Torontos +14C, mul läks õlu tagaaias laua peal soojaks ja polnud ka kusagilt lumehange võtta, kus pudelt jahedas hoida :P

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!