Sunday, August 2, 2020

Augusti alguse tähistamine ja lillepildid.


Esimese augusti tähistamine
Augusti algus saabus nagu ikka juuli lõpus😜 Olen siin karantiini käigus raamatuid lugema hakanud, ma mõtlen neid ürgseid paberkandjal. Mika Waltari "Turms surematu" kaks osa ja siis võtsin kätte apteeker Melchiori viimased lood. Momendil Tallinna kroonika pooleli. Vahepeal vahin netist videosid ja aeg-ajalt mängin arvutil. Lõpuks sundisin end ka miskit asjalikku tegema, nimelt hakkasin oma mancave ja tööruumi kraamima eesmärgil ainult vajalik alles jätta, ülejäänu välja visata. Prügikast sai kiirelt täis, ehkki vaid kümnendik rämpsu eemaldatud. Asi edeneb ehkki äärmiselt visalt.

Lõke grillialusel
Laupäeval tahtis noorem tütar provintsi parki minna rannamõnusid nautima. Eelmine päev tehti toitu kaasa ja toodi poest joogipoolist. Varahommikul uhasid entusiastlikult minema, lõuna ajal tulid sabad lontis tagasi. Kõik rannad juba varakult suletud, sest rahvast liiga palju. Istusid siis kambaga meie pool aias, tegid lõket, küpsetasid suhkruvahukomme ja libistasid õlut. Mulle kui lõkkemeistrile anti kah mõned pudelid. Lonksasin vist paar ülearu - öösel oli kole palav magada. Organismi eripäraks mul alko efektiivne põletamine energiaks, mis avaldub ülekuumenemises. Targa inimesena jõin enne magama minekut hulga vett nii, et ainus negatiivne näitaja oli öine vetsu külastamine.

Kollane lill😏
Hommikune hallukas - On asja ka?
Täna oli plaanis garaazhi koristamine ette võtta. Paraku tundus see liig suur ettevõtmine, eriti vihmase ilam tõttu. Tahan kõik välja tarida ja ainult hädasti vajalik ilusti organiseeritult tagasi sisse. Ülejäänu seina äärde prügipäevi ootama. Karta on, et sodi jagub sügiseni, meil ju prügiauto võtab vaid ühe tünnitäie korraga. Paar kastitäit puidukraami sai söegrilli alusel põletatud, ikka natuke vähem.


Toronto roosid, natu näritud moega teised
Vaatasin ka oma fotod üle: ainsad, mida pole jaganud on lillepildid nii Eestist kui Torontost. Muidu karantiini viimane ots kulgenud harjumise tähe all. Ei viitsigi nagu enam tööle minna, mis ma sinna ikka ära kaotanud olen. Alumised lilled ja jasmiin on kõik Eestis fotografeeritud.







No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!