Monday, April 11, 2022

Kuidas sattuda Aktuaalsesse Kaamerasse :P


Arhitektuuriline vaade kuidas peaks KESKUS valmides välja nägema
Kõige lihtsam on muidugi purjuspeaga autoga kihutamise või mõne muu mastaapse lolluse eest kinni jäämise pärast uudistesse sattuda. Meie koos kaasaga lihtsalt juhtusime olema õiges kohas õigel ajal. Torontos nimelt pandi nurgakivi uuele Eesti KESKUS'ele, läksime kohale, ikkagi ajalooliselt märgiline sündmus kohaliku eestluse vaatevinklist.
Kindral-kuberner peab kõnet
Ehitusplats
Sündmuse kajastamine Aktuaalses Kaameras tuli üllatusena, laupäevaõhtust saadet järgivaadates märkasimegi end sekundiks kaamerasse jäänuna. Kohalikud eestlased on päris viisakalt Keskuse loomist rahaliselt toetanud, meiegi terve perega oma pisikese panuse lisanud. Kõige tähtsamateks kõnepidajateks olid Canada endine kindral-kuberner ja Eesti suursaadik Ottawast. Alloleval AK ekraanipildil võite oma silmanägemist kontrollida minu ja kaasa leidmisega😉



3 comments:

  1. Ma juhtusin seda AK saadet vaatama ja otsisin siis ka, et kas olete kohal. Aga ei leidnud. Nüüd hoolega vaadates seisvat pilti, leidsin vist teid tagareast üles :) Abikaasa oli nagu rohkem äratuntav kui sina (eresinise jopega?).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Just need me oleme, ega isegi poleks leidnud ilma äärmiselt tähelepaneliku jälgimiseta ja teadmiseta kus seisime.

      Delete
  2. Leitud! Jä üsna kähku ;) AK-s jäi uudis nägemata....

    ReplyDelete

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!