Wednesday, October 16, 2024

Uus mänguasi

Tilluke, must ja kärme

Kuidas teisiti nimetada täiesti ebapraktilist aga hullult silmailu pakkuvat riistapuud, mille peale igal tehnikahuvilisel ila tilkuma hakkab. Jah, laps sai uue lelu. Oleks mul kunagi sellised võimalused olnud🙁 Paraku polnud nõuka riigis normaalseid autosid rahalistest võimalustest rääkimata. Tütar on juba mõnda aega vähe sportlikumat liiklusvahendit otsinud, mis tema IT tausta imagoga kokku sobiks. See oli muidugi nali, plika nakatus kevadel Californias sõbral külas käies kiirete autode viirusega. Tegi päris jupp aega taustauuringuid ja käis ka masinaid vaatamas enne kui selle konkreetse auto peale pidama jäi. Porche, BMW, Audi, Toyota, Fordi, Chevy ... jne ... mudelite plusse ja miinuseid kaalus. Hinna, kindlustuse, varustuse ja modifikatsiooni võimaluste poolest olevat see must iludus tema jaoks parim variant.

Pokkerinäoga õnnelik omanik

Tehnilisi andmeid ei tea kuid kiirendus surus mu beezhi nahkistmesse lapikuks nagu hingetu pelmeeni kui plika kohalt võttis ja varbaga gaasipedaali silitas. Auto lahtikäiva katusega, eriti sobiv suvel sõitmiseks ... kui vihma ei saja. Maapinnast eraldab suht vähe sentimeetreid, ei imestaks kui kõhtu pidi lamava 👮politseiniku peale kinni jääb😜 Eelmine nädal käis masinaga spetsialisti juures, kes vaatas üle, et miskit tõsist probleemi poleks. Manuaalkäigukast peletab siinpool Atlandit nii mõnegi ostja eemale, ummikuid silmas pidades pole ka imestada. Samas pole see auto mõeldudki tavakasutuseks, ikka suvel lõbusõiduks või ringrajal kimamiseks. Maksma läks rohkem kui tema punane Mazda. Aga noh, mis mul siin kobiseda kui nagu tüdruk mainis: "Võin endale seda lõbu lubada". Sobib kokku tema adrenaliinilaksu pakkuvaid tegevusi nautiva iseloomuga.

4 comments:

  1. Kiidan valikut, MX 5 - on ka minu unistus, kuid kodumaa kliimas - ei saaks täit mõnu masinast nautida...kui siis ainult suvel. Esimest korda proovisin aastal 2008 (oli rendiauto), käänulistel teedel lausa imes end asfaldile kinni, tuul vuhises mööda.
    Auto omanik - rahuloleva ja nautiv! Nii hoida!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adrenaliinisõltlasest noorele igati sobiv, ma 🥸vanema inimesena mõtlen auto valiku juures praktilisele küljele ja vaatan kadedusega kõrvalt pealt😁

      Delete
  2. Kuri putukas:) See käis muidugi auto kohta!

    ReplyDelete
  3. 😁Nüüd märkasin, et juht kah 😎 päiksekatega tigeda mutuka nägu.

    ReplyDelete

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!