Wednesday, March 17, 2010

Koolivaheaeg Suusamäel

Esmaspäevast alates on siin olnud nii soojad ilmad, et enne suusatama sõitmist pidime veebikaameraga kontrollima, et mäel veel lund alles on. Pildi järgi oli küll ja rahvast meeldivalt vähe. Kohale jõudes oli parkimiskoha leidmisega probleeme, kuid õnneks keegi lahkus hommikul ja saime tema koha endale.

Ilm oli jube soe, seljas vaid t-särk ja kilekas või õhuke jope. Isegi siis oli palav sõita, tüdrukud hoidsid lukkusid lahti. Kindad, mütsid ning kiivrid pidin peale esimesi sõite kohvikusse viima. Soojusest andis ehk kõige paremini tunnistust asjaolu, et nägin mäel ka üht neiukest lausa ujukate rinnahoidja väel laskumas.

Lumeolud sellises soojas olid päris ebatraditsionaalsed. Vahepeal oli tunne nagu sõidaks vedela pudru sees, raskust tuli taga hoida ja see väsitas jalgu parasjagu. Peagi harjusime ära ning polnudki nii paha, eriti peale paari õlut. Samas õnnestus mul esimest korda sel aastal lennata nii tõsiselt, et suusk ära tuli. Homme läheme veel kord mäele, ilmselt viimast korda sel hooajal.

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!