Thursday, February 25, 2010

Hoki 7 : 3

Olime karates kui shihan katkestas treeningu sõnades, et on tähtis teade edasi anda: “Canada juhib Vene vastu 4 : 1”. Peagi tuli vaheaeg ja mul polnud midagi selle vastu, et pisema lapse kodutöö tõttu koju sõita – nii saan vähemalt poolt mängu vaadata. Tänavad olid igatahes tühjad, inimesed ilmselt telekate ees.

Mäng ise oli väga lahtine ja venelaste poolt arusaamatult organiseerimatu. Kui ei teaks palju nad palka saavad oleks arvanud, et venelased on ära ostetud. Omaaegset ilusat euroopalikku meeskonnamängu polnud kuskil. Igatahes said nad nii haledalt tappa, et vahepeal hakkas lausa kahju. Lõpptulemuseks ootamatu kuid teenitud 7 : 3 Canadale. Huvitav mis Medvedev ja Putin nüüd oma broneeritud hokifinaali piletitega peale hakkavad, kas müüvad (scalpivad) mängu eel areeni väravate ees kasudega maha:)

Ja sommid said just teise värava tshehhide vastu, et mängida jääb vaid minut siis on ka nemad poolfinaalis saades vastaseks USA. Ometi ka head uudised üle lahe suguvendadele, kes seni olümpial üsna nirult esinenud.

P.S. Huvitav kas minu valitud pildil on ka mingi ennustuslik tähendus:)

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!