Saturday, February 13, 2010

Olümpia Suusamäel



Meie võtsime olümpia avamise vastu kohalikul suusamäel. Sellega seoses nägime avatseremooniast lühikest juppi kui käisime kohvikus soendamas. Parasjagu sel ajal marssis sisse ka Venemaa koondis, kes sai kommentaatorilt seoses vene koondislaste vahelejäämisega eelmisel aastal ainsana vaenuliku vastuvõtu osaliseks. Hiljem kuulsin kohalikke venelasi omavahel susistamas, et on siis asi, kõik ju patustavad aga meie sportlased lollid jäid lihtsalt vahele. Võimalik, et sellel tõetera sees aga venelased olid igatahes tavatult vaiksed omavahel vesteldes


Uhasime teist päeva järjest hommikust õhtuni mäge kratsida. Suurem laps esines seekord eriti tublilt saades üle aeg-ajalt tekkivast külmatundest näidates iseloomu. Ja suusatamine tuli tal ka nii hästi välja, et lust vaadata. Tegin pilte kui plika sellise kiirusega mööda tuhises, et suusad sõna otseses mõttes laulsid all. Lõpuks sundis teda sisse minema varvaste külmetamine, sokid olid saapa pragudest sisse tuisanud lumest märjad. Meie kaks täiskasvanut lasime tõstuki sulgemiseni välja aga kella kümneks olid jalad päris makaronid all.


P.S. Eesti koondise vorm meeldis mulle tõesti väga. Pole kunagi pööranud sellisele küljele erilist tähelepanu aga peale kaasa, sõbra ja ema kiitmist otsustasin ise ka vaadata ja olid küll kenad joped oma mustade ja siniste lumehelvestega valgel taustal.

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!