Saturday, February 20, 2010

Konsulaadi vastuvõtt

Toronto panoraam läbi alko-udus pilgu:) Tegelt muidugi kippus fotokas esiklaasile fokuseerima ja nii ei saanudki paremat pilti.

Eile tähistati Torontos ametlikult vabariigi 92 aastapäeva, mille puhul toimus konsulaadi vastuvõtt. Kõnede ja õnnitlustega esines hulk tähtsaid ninasid nagu tavaliselt, Eesti saadik USA's, EKN esimees, .... Canada poolt parlamendi saadikuid ja "Laulva Revolutsiooni" produtsendid. Lisaks loeti ette ports tervitusi neilt figuuridelt, kes ise ei saanud kohale tulla, nagu näiteks Canada peaministrilt.

Kui jutuosa läbi asuti nämmi kallale, mille puhul põhiroaks kana riisi ja kartulitega. Ei miskit erilist, kuid täitsa maitsev. Mina oleks eelistanud muidugi hapukapsaid ahjupraega aga diplomaatilisele esindusele mõeldes otsustati ilmselt igava aga kindla menüü kasuks. Joogiks Itaalia ja Argentiina veinid ning Saku õlu. Magustoiduks oli vahvlisse pandud šerbet ehk maakeeli mahlajäätis ja mõned kringlilõigud kohvi kõrvale. Vahepeal esines üks eesti päritolu 12 aastane tütarlaps päris professionaalsel tasemel lauludega. Ja lõpuks oli elav muusika neile, kes viitsisid tantsima minna. Selliselt siis sai veidi ennetähtaegselt vabariigi sünnat tähistatud.

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!