Monday, August 16, 2010

Filmivõtted

Täna koju sõites tekkis äkitselt kodu lähedal just silla alguses liiklusummik. Täielik jama, sest kui autod olid seisnud oma kümme minutit ilma meetritki edasi liikumata hakkasin muretsema, et pean siia kauemaks jääma. Minu taga oli juba ports masinaid ja sillal tagasipööramine niikuinii võimatu. Eespool paistis mingeid välgatusi ja sahmakas suitsu, no mis kurat seal toimub. Aga siis hakkas autode mass ootamatult liikuma ja üle silla sõites selgus ka ummiku põhjus - filmivõtted vana kino ja samas kompleksis asunud meie endise dojo juures. Leidsid ka aja!

Kui fotokas jupsib siis tuleb selline "ebamaine" pilt.

Kuid kodus sai uudishimu võitu ja kuna pidin koera niikuinii jalutama viima siis suundusin uurima, mis toimub. Ega eriti ligi ei lastud, turvamehed ja politsei pidasid korda, et soovimatud isikud filmile ei jääks. Neilt ka kuulsin, et vändatava filmi nimi on "Falling Sky". Võtete vaheajal sain edasi jalutada ja leidsin endale sillal soodsa positsiooni kust paar pilti teha. Sel ajal kui oma fotokaga sehkendasin, sest see hakkas jälle jamama, alustati uute võtetega. Turvamehe närvilisest vehkimisest sain aru, et meie koeraga oleme kah vist kaadris. Ei lasknud end sellest segada, tegin paar fotot ja jalutasin edasi. Ei tea kas jäin peale ja peavad nüüd mu digitaalselt kustutama või said meist koeraga poolkogemata filmistaarid:)

2 comments:

  1. Alumine pilt on küll nagu mingist ulmefilmist pärit :)

    Kas pere vasuvõtuks maja puhastatud ja koerad-kassid lipsustatud? :)

    ReplyDelete
  2. Maja poolkorras aga kassitoit sai eile otsa. Lahendusena pakkusin koeratoitu, mille peale krimpsutasid esialgu nina aga õhtul sõid kahe suupoolega. Janu ajab härja kaevu:)

    ReplyDelete

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!