Wednesday, September 29, 2010

Ilm ja prostitutsioon

Vähe hiljaks on jäänud aga leian, et meie hiljutised ilmastikuolud väärivad mainimist. Reedel oli meil +30.5C ja laupäeval +15C, selline see kontinentaalne kliima on. Vahel võib juhtuda, et hommikul lähed t-särgiga välja aga koju tulles tunned, et kuluks kampsun või fleece selga panna. Täna jälle suviselt üle +20C sooja aga nädalavahetusel pidavat lausa öökülma oht olema. Loodetavasti ikka ei tule veel, muidu võtab tomatid ära. Viinamarjadega pole muret, need nii magusad, et kannatavad paar külmakraadi ilusti ära, kiwid ka lähevad ainult maitsvamaks.

Nädalavahetus oli jälle tänu riigitöö eelistele kolmepäevane, aga kodus suurt miskit ette ei jõudnud võtta ehkki kavas oli. Ehituspoest sai siiski aknaümbrise liistud ja liim tuua, kaasa viskasin selleks ajaks IKEA'sse maha kus ta voodipesu ja põrandamatte koera poolt näritute asemele ostis. Korjasin suurema osa viinamarjadest ära, et ei peaks enam öösiti pesukaruga võitlemas käima. Tegime mahla, mis hädavaevu külmkappi ära mahtus. Purkidesse panemisega ei viitsi jännata, joome kõik värskelt nahka, külmkapis peab nädalakese vastu.

Täna hommikul oli naljakas artikkel ajalehes: Ontarios kuulutati prostitutsiooni vastased föderaalseadused ebaseaduslikeks kuna rikuvad naiste õigusi. See oli muidugi paras naljakoht aga konservatiivsete vaadetega valitsustegelased ja publiku ajas taoline otsus tagajalgadele. Kindlasti on oodata, et kohtuotsus kaevatakse edasi ja sel teemal saab veel ohtralt pulli. Naisõiguslased ja prostituudid igatahes juubeldasid avalikult. Kummaline, et liberaalses Rootsis on kuuldavasti isegi seksi ostmine kriminaalkuritegu aga konservatiivses Kanadas bordellid uue otsuse põhjal lubatud.

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!