Sunday, September 4, 2011

Topeltjärelsünna

Eile oli meil kahekordne järelsünna lastele. Kutsutud siinsed eesti tuttavad, hea põhjus kokku saada, kohalikke uudisi vahetada ja niisama omavahel lobiseda. Ilmaga läks omajagu huvitavalt, septembri kolmandal kuupäeval oli sooja üle +40C kui koos niiskusindeksiga mõõta. Õhtupoole andis palavus järgi nii, et maja taga õues sai ilma aiavoolikust kastmata istuda. Õnneks ei tulnud lubatud äikesetormi, suuremad pilved läksid kahelt poolt mööda.

Nii toimuski põhiline istumine tagaaias kuni ootamatu ägedusega sääserünnak naised tuppa ajas. Mehed mõmisesid õllede taga edasi ja pea kohe olid ka sääsed läinud. Ei vasta vist tõele, et naistel kibe veri, pigem vastupidi:) Tuppa kohvi peale panema minnes selgus, et kogu naiste kari istus teleka ees ja vahtis Eesti järjekaid. Lapsed allkorrusel arvutite taga mängimas. Kui kohv valmis, lasti pirakal shampapudelil kork minema, pisike laul ja klaasid kõlisema. Vanem laps, kes sai 16 katsus keelega shampat aga tegi väga virila näo pähe ja haaras hoopis Mango mullijoogi järele. Mõtlesin, et mina selles vanuses luristasin juba õlut aga muidugi mitte vanemate nähes:)

Noh üritus tehtud ja linnuke kirjas, pole piinlik jälle veidi aega teiste tuttavate pidudele minna:))) Mulle nimelt meeldivad seltskondlikud üritused, aga ise ei viitsi kuidagi korraldada. Seda juba teismelise ajast peale, sest korraldaja oli ikka see, kes teiste laga pidi hommikul koristama, tore kui mõni heasüdamlik neiuke appi jäi. Praegusel ajal muidugi on seltskond viisakam, või siis lihtsalt vanemaks jäänud:) Aga poes käima, toitu tegema, organiseerima, koristama ja nõusid pesema peab ikka ise. Seekord küll pääsesin kergelt, seoses laupäevase tööpäevaga, kaasa ja esimest korda ka lapsed olid põhitegijad. Toit oli jälle suurepärane, eriti kaneelirullid ja krevetisalat, tänud emmele!

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!