Thursday, February 2, 2012

Ski Cross World Cup

Kole lugu, aga polnud juba pea kaks nädalat suusamäele saanud. Otsustasime selle heastada kahe täispika päevaga Blue Mountainil. Nädala algul avastasin, et neljapäev ja reede toimub seal maailma karika etapp mäesuusatamises. Milline kokkusattumus, kohe helistasin hotelli ja panin toa kinni. Seoses taolise üritusega oli hind suht soolane, $170 ühe öö eest pole omast taskust küll varem maksnud. Aga ega siis maailma tasemel võistlusi siin kolkas iga päev toimu.

Andsin lastele teada, et neljapäev ja reede jääb kool ära - läheme mäele, nagu võis arvata neid see muidugi eriti ei kurvastanud. Põrutasime eriliselt varakult kohale, et soodne parkimine saada. Vedaski, vaid kümmekond autot olid tõstukile lähemal kui meie. Kaks nõlva suletud, seal olid varahommikul treeningsõidud ja lõuna ajal kvalifikatsioon. Päris põnev vahetult vaadata maailma parimaid suusatajaid

Ehkki hotell oli broneeritud alles neljast läksin uurima, äkki on neil juba praegu mõni tuba vaba. Minu ees laias üks venelane, kes valju häälega nõudis oma tuba. Hotelli registratuuri neiu vastas külmalt aga viisakalt, et broneerimine on alles kella neljast, tulgu siis tagasi. Tüüp lahkus vihaselt lastes lendu bljade ja muid sõjaväe leksikonist tuttavaid väljendeid. Selge, et kohti pole aga kuna olin juba siia jalutanud otsustasin siiski küsida.

Laususin: "Olen muidugi liiga vara siin ja paistab, et teil pole veel vabu tubasid". Neiu vaatas mulle otsa, heitis pilgu uksest väljuvale ülbikule, muigas ja sõnas: "Las ma vaatan, äkki on vahepeal mõni tuba vabanenud." Klõbistas veidi klaviatuuril ja teatas: "Teie oma pole küll veel vaba aga kui teil selle vastu midagi pole siis võin upgreidida selle mäe külje all olevasse kompleksi. Teile ei lähe see rohkem maksma, sest üks klient just ütles ära oma broneeringu, mis katab hinnavahe. Välisuksest põhitõstukini umbes 30 meetrit." Sellist pakkumist ei saa ju vastu võtmata jätta, nii ma saingi tolle ülbe venku koha endale, kusjuures tema tasus ka lisakulud:) Ilmselt pole meie idanaabritest rikkuriteni veel jõudnud tõdemus, et klienditeenindajatega on alati kasulik kenasti ümber käia.

Homme elame kaasa soomlasele ja rootslasele kui kõige lähematele naabritele, kes finaali jõudsid. Ah jaa, venelasi ka paar tükki aga no mitte kuidagi ei saa kompleksist üle, tee mis tahad, ei suuda neile puhtast südamest kaasa karjuda:)

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!