Monday, May 28, 2012

Laululava

No nii, pühapäeval käisin kultuuripunkte teenimas:) Olime koos tuttavatega kutsutud laululava avamisele Padise taha. Tegu oli imeilusas kohas asuva turismitaluga, kuhu kohaliku kultuuri arendamiseks ja ilmselt ka mitte täiesti filantroopseil eesmärkidel ;) oli otsustatud laululava ehitada. Mõeldud - tehtud, ja nagu stendilt võis näha kuu ajaga üllatava kiirusega. Lava ehk katusealune ja istepingid liivakaldal olid tõepoolest korralikult tugevalt ja maitsekalt loodusega kokku sobivalt ehitatud.

Kameruni Mägikitsed

Esialgu tutvustas sõber meile kohalikke vaatamisväärsusi miniseiklusraja ja iga sorti elukate näol. Kameruni mägikitsi pole ma enne mujal kui loomaaias näinud, küll aga murdjaid hanesid, kes ka kitsedele tuule alla tegid. Üks elukas üllatas oma ootamatu köögi juurde ilmumisega isegi kohalikku pererahvast.
Murdjad haned
Vaskussi õnnestus mul teist korda elus näha, seekord jõudsin märgata, et tal on vaskpruuni vana sendi karva naha peal ka ilusad eresinised laigukesed.

Vaskuss
Saabunud oli hulgaliselt ümberkaudseid laulukoore aga kuna muusika pole minu tugev külg siis kuulasin esimesed 13 laulu ära, ning peale seda viitsime aega pinksi mängides. Korraldatud oli asjalik toitlustamine supi, risotte ja pannkookide näol. Rahvale paistis see üritus igatahes hästi peale minevat.

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!