Sunday, December 23, 2018

Ostsin BFV ära.

Harjutusväljak

Mehhikost tagasi jõudes tekkis lõpuks mõte Battlefield V ära osta. EA'l oli müük oodatust palju viletsamalt läinud, mistõttu juba kaks nädalat peale mängu esmaväljalaset hakati soodukaid pakkuma. Kummalisel kombel tehti seda juhuslikuse alusel, Origin'i sisselogimisel võis sulle kuni poolehinna pakkumine ette hüpata. Minul sihukest vedamist tükk aega ei olnud. Kuna mäng polnud beetaperioodi jooksul erilist vaimustust tekitanud otsustasin täie hinnaga mitte osta ja oodata kuni soodukas tuleb, vahepeal mängisin oma lemmikut BF4. Üks päev hüppas soodukas ette, 33% täishinnast odavam. Mõtlesin, kaalusin, ostsin ära. Polnud küll poole hinnaga nagu parimad pakkumised, aga kümps vahet eriti ei häirinud, ikkagi soodukas. Oli valida põhimängu ja DeLuxe versiooni vahel, mis nats eelisi pakkus. Hinnavahe polnud suur aga kuna mäng nii hullult ei meeldinud võtsin odavaima variandi.

Mäng allalaaditud pidin ka kohe proovima. Esialgu muidugi harjutasin „tiirus“ relvade käsitsemist. Ei tundunud mugav ka peale poolt tundi märklaudade plõksutamist. Masinad liikusid kohmakalt. Ainult hävituslennukiga oli päris lahe pommitajaid alla lasta. Päris mängus ei lenda need nii sujuvalt ühte rida, lisaks tülitavad vastase hävitajad. Internetis alustades sain hea endena esimese killi enne kui mind notiti. Tunnike mängu kinnitas eelnevat arvamust, et tegu pole päris minu maitsele vastava paugutamisega.

Põhirõhk jalaväel, tankid ja muud tehnikavahendid kole kohmakad. Käsirelvad käituvad teistmoodi kui harjunud, ehk liiga realistlikult. Nähtavus üle sihiku nigelavõitu. Saan aru, et alguses pole relvadel ühtki lisavidinat, mis aitab stabiilsust tõsta ja tagasilööki summutada. Segas algajate pikk relva palgepanemise aeg ja liikumine. Kahjuks pole võimalust kahekordse kiire w klikiga jooksmine, mis eelnevatest Battlefieldi mängudest automaatselt käe sees. Kokkuvõttes läks alguse kohta keskpäraselt – ettevaatliku mänguga K/D 0.5 muidugi nigel tulemus. Paraku ei tunne ju kaarti ja meeskonna mängust polnud juttugi. Järgmise korrani kulus enam kui nädal, mis omakorda näitab leiget huvi mängu vastu. Kui BF4 välja tuli sai kaks nädalat järjest iga päev mängutud. Sain oma esimese noaga suskamise kui hiilisin snaipri selja taha, kes mind kaks korda maha oli nottinud. Nüüd jälle nädal möödas, eks näe kas jõulude ajal viitsin mängida või teen paar raundi hoopis BF4's. Senise kogemuse põhjal ei julge soovitada.

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!