Thursday, September 29, 2022

Armageddon

Hullu käitumist on raske ette ennustada, sest see ei allu tavaloogikale. Sama probleem miks psühhopaatidest sarimõrvareid raske kinni püüda - tavakodanikul pea võimatu nende mõttemaailma sisse tungida.

Olukord hoopis hirmutav kui riigi juhtkond kollektiivselt segi pööranud. Ainus võrdlusmoment lähiajaloost Hitleri Saksamaa.

Pulli mõttes üritan ennustada lähipäevade sündmusi, kui mööda panen siis hea vabandus, et ei suuda maniakkide maailma sisse elada, kui täppi läheb ... pange mind igaks juhuks puuri😜

Esimene samm polegi ennustus, sest sisuliselt see juba välja kuulutatud:

Homme 30 Okt kell 15:00 kuulutab P Ukraina neli oblastit venemaa osadeks.

Tähtis saab olema hoopiski lisanduv ultimaatum:

Astuda läbirääkimistesse ja peatada sõjategevus. Ukrainale antakse loetud päevad aega viia oma väed välja "vene territooriumilt". Vastasel korral ähvardatakse kasutada kõiki "sõjalis-tehnilisi" meetmeid (kaasa arvatud tuumarelvad) "vene territooriumi" vabastamiseks.

Kolmandaid riike ähvardatakse vahele segamise korral tuumalöögiga.

Ei näe mingit võimalust, et Ukraina või lääs läheksid sellisel viisil läbirääkimistele.

Tähtaja möödudes kasutab venemaa taktikalist tuumarelva rünnakul oleva Ukraina relvagrupeeringu vastu (Donbassis), ning korratakse ultimaatumit karmimatel tingimustel. 

Kui lääs jääb molutama ja ei reageeri kiirelt antakse uued löögid nii söjaväe gruppide kui poliitilise ja sõjalise juhtkonna hävitamiseks.

Ainus võimalus sellist stsenaariumi ära hoida on panna Kreml uskuma, et tuumarelva kasutamise korral järgneb USA hävitav rünnak vene poliitilise ja sõjaväe juhtkonna pihta. NATO ei hirmuta, sest too ei jõua reageerida piisavalt kiirelt. Võtmeküsimus: "Kas Lavroviga P'le saadetud privaatne ähvardus piisavalt hirmutav"??? Kardetavasti mitte, muidu poleks ju homsel showl mõtet 

Analüütikud räägivad USA tavarelvastuse kasutamisest, paraku nõuaks see liiga palju ettevalmistusaega. Ainus realistlik kiire vastukäik on USA tuumaraketid, mis tähendab tuumasõda.

Ei saa ka välistada vene ennetavat tuumalööki nii armee kui komandopunktide ja Zelenski ning Reznikovi likvideerimiseks. Pretsedent on olemas: sõda alustati ilma mingi ametliku ettehoiatuse või isegi lavastatud provokatsioonita.

Õige aeg homme hommikul kaugele metsa matkama minna😉


P.S. Lõpetaks positiivse stsenaariumiga alternatiiv reaalsusest: P teatab homme tagasiastumisest ja vene vägede kapituleerumisest, kõne lõppedes sooritab tseremoniaalse enesetapu - unistada ju võib😁

10 comments:

  1. Vnemaa võib kohe USA ja Inglismaa pihta lasta milleks see Ukraina ja tema pisuke territoorum. Mõtle suuremalt mõni laeng võib olla juba Toronto jaoks tehtud ja ootab. Mine vaata kas jood on juba apteegist äraostetud, varu küündlaid, tikke, nööri ja seepi, ennem kui internet ja valgus ära võetakse. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lihtsalt huvi pärast, mida sa nende tikkude, nööriga ja seebiga peale hakkad? Eriti see nööri variant? Et nii vajalik nööri kodus omada?

      Delete
    2. 😁 vist tegid näpuka, nööri vajab kremli kaskadöör😉

      Delete
  2. Ukraina tegi Mutini kõnele vastuseks elegantse lükke:
    https://www.err.ee/1608734815/ukraina-esitab-nato-ga-liitumise-taotluse

    ReplyDelete
    Replies
    1. See oli jah päris huvitav käik. Teatava üllatusena tegid mitmed riigid toetava avalduse ja isegi Stoltenberg esines vaid mõni tund hiljem Ukraina teemalise kõnega. Lääs vist saab lõpuks aru, et ukraina- vene sõda on eksistentsiaalne küsimus, mis tuleb võita kui tahetakse edasi elada normaalses maailmas.

      Delete
  3. See sõda on nagu spordivõistlus Venemaa ja Ukraina vahel ja elektrija energia hind on pileti raha mida meilt sisse kasseeritakse tahad või ei taha, elage kaasa ja rõõmustage.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuleb tänada ukrainlaste vaprust, et seni pääseme vaid pisukese finantsilise kontribursiooniga sel ajal kui ukrainlased maksavad vere ja eludega!

      Delete
    2. Millegipärast euroopa teeb sanktsioone endale ja nimetab seda sõjaks. Võiks ilma sõjata venemaaga suhted lõpetada, aga siis peaks euroopa poliitikud ja riigid selle idee kinnimaksma oma kodanikele, aga nüüd hinnad tõusevad 5x ja see on ok. :)

      Delete
    3. Lihtsalt ära virise, kui ei meeldi maksta sõida idapiiri taha, nende väitel läheb kõik plaani päraselt, rubla väärtus ainult tõuseb, bensiini ja gaasi jalaga segada elektrist rääkimata ja elu on lill.

      Delete
    4. Kõlab sama nagu, kui teil leiba ei ole sööge saia. :)

      Delete

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!