Thursday, February 9, 2023

Filmimine ja suusatamine

Esmaspäeval sõitis tütar sõpradega suusatama ja kuna autos vaba koht võttis minu ka kaasa. Sain üle pika aja nautida kõrvalistuja muretut positsiooni. Masin ise igavene uhke truck, mis olla $90000 maksnud. Ilmaga vedas jällegi, mõõdukad miinsukraadid ja päris hea lumi. Järgmised kaks nädalat ahvardab sula ning vihma, kui lähebki külmemaks on mägi jääs ja sugugi mitte väga mõnus laskuda.

Kasutasime võimalust, et kõigil korralikud moblad ja filmisime veidi. Tütar enda omaga mind, mina enda omaga teda. Sain ka jupi videot millel filmisin tütart oma San Franciscost külla sõitnud sõpra jäädvustamas. Nii saate ülevaate kuidas käsitsi ilma droonita moblaga filmimine käib. Kiirema sõidu puhul õige tülikas, sest filmija peab laskujal sabas püsides suutma ühe silmaga sõitjat ja teisega nõlva jälgida, et mingi künka otsa pikali ei lendaks.

6 comments:

  1. Replies
    1. Parimad Ontarios aga suurtele muidugi ligi ei saa.

      Delete
  2. Vot SEE on minu meelt mööda talisport!! Inimesed räägivad murdmaast, mul tuleb pelgalt mõttest veremaitse suhu, aga mäed on hoopis teine teema.
    Pole hea hulk aastaid mäel käinud, kuid üllatus-üllatus, videod ajasid mullegi isu peale. Nii sõbralik nõlv. Sinine?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sinine jah, hea lebo liuelda, eriti sellise lumega. Murdmaad saab muidugi rahulikult matkatempos loodust imetledes ka sõita😉 Need ajad ammu möödas kui aja peale hambad ristis Mustamäe metsa all pressisin😁

      Delete
  3. Meil on kohalikel matkadel olnud meestel sellised kiivri peale kinnitatavad pisikesed kaamerad. Vihjeks! :)
    Ilusad vaated, ise ei julgeks. Ma kukkusin omale isegi Kurgjärve metsade vahel sinikad peffile :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tean muidugi, olen ise ka mõelnud Gopro peale, aga seni pole ostmiseni jõudnud. Tegelt peaks minu oma ideaalis ka veekindel olema, et saaks lisaks matkamise, suusatamise, rattasõidu, ... ka sukeldumisel kasutada.

      Delete

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!