Thursday, February 25, 2010

Lumi

Seda kraami paistab Eestis jaguvat nii palju, et võiks teistelegi jagada. Ametliku EHMI kaardi alusel on enamus enamus Eestist rohkem kui poole meetri paksuse lumekihiga kaetud ja eilne rekord oli lausa 78cm, mis pole enam kaugel kõigi aegade registreeritud maksimumist. Ka meie suvekodu on tõesti paksu valge vaiba alla jäänud nagu võisin veenduda.

Eestlaste kuuldes ei julgegi nagu tunnistada, et siin Torontos võtsin lumelabida sel aastal esimest korda välja alles paari päeva eest, sedagi mitte niipalju otsese vajaduse kui pigem moe pärast. Ehkki mul pole miskit selle vastu, et hommikuti lund ajada eelistan siiski praegust ideaalilähedast olukorda, kus majaesisele sajab vaid paar senti samas kui kohalikul suusamäel on seda üle meetri maha tulnud - Murphy seadus tagurpidi:)

2 comments:

  1. Elan Lääne-Eestis ja sõitsin täna just 20 minutit linnast välja maale, kus töötan...Sai 5 tundi lund visatud. Homme vist voodist ei tõuse ka enam. Ära hakkab tüütama see lumi siin ja lõppu ei paista tulevat...

    ReplyDelete
  2. Nojah, 5 tundi pole enam hobi:) Mul on ikka veidi lihtsam, ainult 20 meetrist teejuppi maja juurde pean puhastama, see ei vota ka suure lumega ule poole tunni - just saab naha soojaks.

    ReplyDelete

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!