Friday, July 29, 2011

Ettevõtmised

Millega lapsed tegelesid see nädal. Kõigepealt puhati end välja rannas lesimisest ja siis jätkus programm täie hooga. Iseseisvalt käidi linnas teletornis, oli ka plaanis kunstimuuseumi minna aga kohutavalt pikk järjekord võttis aja, peavad teine kord minema, Ülemistel piltidel on vasakult, teletorn altvaates, lapsed üleval ja vaade alla Toronto saarele ning pilvelõhkujatele ülevalt poolt. Mina muideks pole ikka veel sinna jõudnud, kui kogu aeg käepärast siis mõtledki, et alati jõuab pole kiiret. Eks enne Eestisse kolimist peab ikka ära käima:)

Ja eile käisime kohalikus eestlaste tiirus laskmas. Selgus, et naabripoiss sai esimest korda elus ehtsast relvast pauku teha, seni on ta vaid arvutimängudes kõike sorti tulirelvadega teisi mängureid virtuaalselt auklikuks teinud. Selles on ta ikka väga heal tasemel, mu vanem plika ei saa lähedalegi, minust rääkimata. Aga paistab, et laskmise simuleerimisest arvutihiirega on kasu, sest kõigi üllatuseks olid poisi elu esimesed kaks päris pauku üheksa ja kümme.
Hiljem küll käsi väsis, püstol ikka sutsu raskem kui hiir:), aga kokkuvõttes lasi väga tublisti. Mu vanem plika pani ka enamuse kuule musta sisse ja minulgi õnnestus viimane seeria juba normaalsel tasemel. Kõik olid nii vaimustuses, et tuleb järgmine neljapäev jälle minna.

Täna käisid nad kesklinna suuremas kaubamajas: Eaton Centre. Hulkusid niisama ringi aga õnneks vist suurt miskit ei ostnud peale pizza lõikude. Õhtusöögiks oli kavas hiina restosse minna kuid seoses nädalavahetusel Torontos toimuva väidetavalt Rio järel suuruselt järgmise Caribana karnevaliga oli Mandarin rahvast pungil. Tegime hoopis kodus burgereid ja maisi grillil, mis küll lapsi eriti ei rahuldanud. Noh eks läheme ühel teisel päeval, äkki juba homme.

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!