Monday, April 5, 2021

Lihavõtte jänku.

Lihavõtte jänku koduaias 

Aeda hommikukohvi nautima minnes kuulsin selja taga viinamarjades ja roosipeenras krabinat. Esialgu arvasin, et hiired asjatavad, neid pisikesi suurekõrvalisi ennegi rohu sees nähtud. Uudishimu ei andnud rahu, piilusin mis värk on. Esimesel momendil ei näinud midagi, järsku aga moodustas aju kevadise kulu ja okste virr-varris tähelepanu äratava kontuuri🐇. Pirakas jänes vaatas pooleteise meetri pealt vastu. Pagana hea kamuflaazh, mõni ime, et isegi koerad ei pruugi märgata.

"Shokolaadimunad" murul

Eks ta nuumab end meie kompostihunnikus, kus igasugu maiuseid nagu lillkapsa juurikaid või porgandi, kartuli ja meloni koori võib leida. Ma eriti ei imestaks kui peagi kari pisijäneseid välja ilmub, sest "shokolaadist" pühademune oli jänku siia sinna murule puistanud😜 Koerad ilmutasid nuuskides nende vastu ebatervet huvi, eriti Sushi kes kippus maiuspalasid esihammastega naksima😋

Peitepilt: leia jänku ja arva ära mis sorti õlle purgiga tegu😉


7 comments:

  1. Jänes on vaskul, purk on paremal ja tavaliselt metallist.:)

    ReplyDelete
  2. Tõsi, kuid õlle marki ei arvanud ära😉

    ReplyDelete
  3. Kohe näha, kes tõeline õllesõber :D, Kaamos tunneb asja, Aleks jah. Teistele vihjeks: natukene on näha nime paari lõputähe ülemisi piirjooni ;) Samas tuleb tunnistada, et Karli purk on sarnane.

    ReplyDelete
  4. Võib hoopis olla vilunud taara hunt ja värvituks pleekinud purkide spetsialist.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taarahundil oleks õllemarkidest suva, peaasi, et pandipakendi märk alles on.

      Delete

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!