Tuesday, April 20, 2021

Vaktsineeritud!!!

Tohutus saalis ametnikke 3 korda rohkem kui patsiente

Täna kell 11:47 sain Pfizeri koroonavaktsiini sutsaka vasakusse käsivarde. Keskmisest vähem valus aga mul süstidega muidugi nii vähe kogemusi, et väikese valimi tõttu ei julge laiaulatuslikke järeldusi teha. Kogu üritus oli omaette kummaline. Üle neti kahe nädala eest aeg broneeritud. Kohale jõudes tuli täita küsimustiku blankett, ma muidugi chekkasin ilma lugemata NO kõigi küsimuste taha nagu tolliski. Haigusi mul ju pole nagu kontrabandigi😜 Tohutusuures saalis (shoppingmalli pankrotti läinud kaubamajas) oli vaktsineerijaid, ametnikke, turvasid, ... kolm korda rohkem kui vaktsineeritavaid. Ses suhtes muidugi hea, et ootama ei pidanud, hoobilt sai ette.

Ups, alles hiljem fotot uurides märkasin
tagaplaanil suitsetamist keelavat plakatit.
Igatahes ei arreteeritud pildistamise eest😎

Peale süsti pandi veerandtunniks istuma juhuks kui peaks pildi taskusse kerima. Aeg täis läksin checkout'i tegema. Küsiti kuidas tunned ja öeldi, et võid koju minna. Ma hakkasin uurima, kas ikka mingi tõendi ka saab, et vaktsineeritud olen. Kui tahad võin ju välja trükkida oli vastuseks, natuke infi sissetoksimist ja saingi tavalise pooliku paberilehe, et olen vaktsineeritud. Kuram, sihukesest küll mingit kasu pole, te ikka mingi elektroonilsie kinnituse saadate? Ei, provints pole veel jõudnud elektroonilist vaktsineerimise sertifikaati valmis teha ja ilmselt seda ka ei tule. Kurat, sihukest paberilipakat küll keegi tõsiselt ei võta. Tunnen tõsiselt puudust Eesti tüüpi e-riigist!

Kõigile rahustuseks: esimene tund peale vaktsineerimist on möödas, endiselt liigun omal jalal ja saba pole kasvama hakanud ehkki tagumiku piirkond kahtlaselt sügeleb😜

5 comments:

  1. Ma juhiks tähelepanu sellele, et vaktsineeritud oled siis, kui 2 doosi käes ( nagu mulle mitme ameti poolt nähvatud ) :)
    Ja ole siis valmis ka kolmandaks süstiks, nagu Pfizer on teada andnud.
    Aga loodetavasti said juurde lootust 💉💉💉

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meil kahe süsti vahe 4 (neli) kuud. Lohutuseks pidavat esimene andma lõviosa kaitsest, teine tagama pikema kestuse ja kolmas aitama uute tüvede vastu. Koju jõudes oli tore lugeda, et ega LAV tüve vastu suurt aita ja Indias olla uus supermutant välja ilmunud🙄 Vähemalt mina olen teind mis minu võimuses. https://novaator.err.ee/1608184084/brasiilia-ja-lav-i-tuve-levik-vahendab-oluliselt-koroonavaktsiinide-tohusust

      Delete
  2. Edu :) Minusugune tagasihoidlik "noor" tavainimene ootab vaktsineerimist Eestis veel jumal teab kui kaua. Algne lubadus mais vaktsineerimine avada on muudetud järkjärguliseks avanemiseks st alla 50-aastastel ei ole lootustki niipea vaktsineeritud saada. Perearstilt ka ei ole julgenud nuiata, aga kui 50-aastased hakkavad saama, siis võtan julguse rinda. Seniks loodan mitte liiga masendusse langeda. Positiivne see, et kõik vaktsineerimise kõrvalmõjud jäävad veel pikalt olemata. Koroonat muidugi peab rohkem kartma ning tervis kipub jupsima selle pideva hirmu või jumal teab mille peale.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siinmaal lubatakse, et peagi (millal täpselt ei tea) saavad ka nooremad end järjekorda panna. Kui pikalt ette, ei tea. Vaktsineerimise üldine tase Eestist madalam.

      Delete
  3. Kes loeb, saab teadust:
    https://childrenshealthdefense.org/wp-content/uploads/5thsciencereview-masksharm-1.pdf

    ReplyDelete

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!