Saturday, October 8, 2022

Hilinenud sünnipäevasaluut


Öeldakse, et parem hilja kui mitte kunagi. Just nii Ukrainlased talitasid, ilutulestiku korraldasid Kremli pealikule juubelijärgsel hommikul. Võib ikka vihastada küll kui sind aetakse hommikul kell kuus üles sellise sürpriisiga. Kujutan ette kuidas tähtsad asjamehed magamistoa ukse taga põlvi väristasid, keegi ei taha sihukest uudist teatada aga teatamata ka ei julge jätta. Nii või teisiti on sõnumitooja ära neetud.

Kindlasti libauudis - Vene propaganda alusel pole ju võimalik silda rünnata😁



Kes kuidas ja miks saavad olema huvitavad küsimused, hooletu suitsetamise kaela ei saa vist enam kuidagi ajada. Kõige huvitavamaks aga kujuneb: milline saab olema vene vastus. Kas põrutab Kiievi pihta mõne raketi, tarib oma taktikalise välja, laseb Zaparozje tuumajaama või mõne suurema tammi õhku, ... või teeb näo, et tavaline õnnetus ja ei võta midagi ette - eks me varsti näeme.

Kui kaasa mind pool kaheksa hommikul Krimmi silla jutuga üles ajas keerasin külge ja proovisin uuesti magama jääda, pomisesin vaid et kindlasti libauudis. Lõpuks pidin togimise peale ise moblale pilgu peale viskama - uskumatu aga tõsilugu. Uni läinud ja uudised loetud tikkusid vallatud mõtted pähe. Olete näinud seda naljapilti kus naine ukse peal meest magamsituppa meelitab aga too istub läpaka ees: kallis, pole aega, jälgin rindejoone liikumist ... 😜 No meil oli pea sama seis😁

Head uudised ja hommikune hullamine igatahes mõjuvad sportlikule vormile toniseerivalt. Jooksin täna selle aasta kiireima viieka 22:29 kiireima keskmise kiirusega 4:25/km kuue kildi distantsil ning kirsiks tordil kõigi aegade kiireima kilomeetri - 3:56 kolmanda kilomeetri läbimise aeg. 

8 comments:

  1. Milnetis refereeritakse, et osa Vene Telegrami-kanaleid väidab, et asja taga on Vene enda eriteenistused, sisemine võimuvõitlus ja eesmärk Putinit nõrgana näidata.

    võib ka info-op olla, aga igatahes ajavat seda juttu just Vene telegrammerid.

    No ja Moskvas on samuti midagi lahti, eriteenistused pidavat sõjaväelasi arreteerima.

    ReplyDelete
    Replies
    1. (notsu - nüüd siis ei tunne ka sinu blogi mind ära.)

      Delete
    2. No aga selle kommi all küll näen et notsu ise🤔

      Delete
    3. Moskva kohta käivad mingid kõlakad, eks hommikul selgub kes kelle arreteeris ja kes patuoinaks kuulutatakse.

      Delete
    4. ja nende kahe kommentaari vahel ei teinud ma logimise kallal ainsatki liigutust. Indigoaalase juures on sama lugu.

      Delete
    5. Vähemalt pole ainult mina. Viimasel ajal on üldse mingi kamm, FB muutis jälle lambist GUI ära, kuradi tüütu, no miks nad ei võiks küsida kas tahad või soovid vana juurde jääda??? Mul tekib juba igasugu uuenduste (update) vastu suisa hirm.

      Delete
    6. jah, ma käin kah wordpressis mingeid imenurgataguseid pidi sees, et saaks vana mugava kasutajaliidesega blogida (seda on võimalik leida, aga selleks tuleb umbes ristteel täiskuuneljapäeval must kukk ohverdada).

      Delete
  2. Kõik on liba kui Ukraina pole tunnistanud, et tema korraldas selle enesetapurünnaku. Meedia on meelelahutus koosneb kuulujuttudest ja manipulatsioonist.

    ReplyDelete

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!