Sunday, May 28, 2023

COD Major League V

Finalistid jalutavad sisse

Täna viis tütar mind vaatama Torontos toimuvat Call of Duty League Major V turniiri finaalmatshe. AMD on üheks sponsoriks, millega seoses minu järeltulija üritusega seotud. Tutvuse poolest sain eripääsme, mis võimaldas ligipääsu pea igale poole. Turniir toimus neljapäevast pühapäevani, osavõtjad maailma parimad COD mängurid, peaauhind pool miljonit dollarit. COD'i sai ise mängitud aastaid tagasi ja nii suur fänn ma pole, et kõik päevad kohal käia, finaalidest piisas täiesti.

Kaalul on rohkem kui elu😜

Toronto meeskond sai poolfinaalis napi kaotuse New Yorgi tiimilt, kes finaalis Atlantaga kokku läks. Show ise on vägav, seatud üles nagu profipoksi või maadluse matsh. Teadustajad, mürtsuv muusika, laseri ja prozhektorishow, meeskondade sissemarssimine, ... Maailma tipptasemel mängijate hiire ja klaviatuurikäsitlemisoskused rääkimata kaardi tundmisest ja meeskonnatööst täiesti müstilised. Mäng ja liikumine nii kiired, et raske jälgida isegi minusugusel harrastushuvilisel. Kui ei teaks, et pole võimalik, kahtlustaks tüüpe häkkimises.

AMD väljapaneku juures istusin ka ise veidi arvuti taga ja katsusin teiste huvilistega jõudu, nojah COD oskused roostes ja selle reaktsiooniukiirusele rõhutava mängu juures mul teismeliste vastu lootusi pole - K/D kippus 0.3 kanti tulema. VR demo polnud eriti huvitav, niisama virtuaalmaailmas ringi hulkumine ja asjade otsimine, ei mingit laskmist ega isegi vastu nina uhamist. Hologrammi esituse juures sain virtuaalpildile nii Toronto meeskonna esinumbri kui ka üldvõitja karikaga.

Tänu eripääsmele oli toitlustamine AMD poolt eraldi ruumis, pakuti igasugu näkse, koogikesi ja ka tugevamat kraami nagu hamburgerid ja grillitud liha. Kreeka salat oli üllatavalt hea aga minu lemmikuks kujunes marjadega cheesecake musta kohviga. AMD alas oli jääkastidest Monsteri energiajook tasuta saadaval, peale kahe nahka joomist tundsin tõesti tiivanukikesi abaluudel sügelevat. Kokkuvõttes igati äge üritus, mängijate osavust vaadates pole miskit imestada, et E-Sporti tahetakse olümpiakavva võtta.

Tütar AMD väljapaneku juures

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!