Sunday, June 29, 2014

Rattasõit ja relvapood

Õeksed käest kinni suvila poole
Reedel paistis ilus ehkki jahe ilm olevat, otsustasime rattaga suvilasse sõita, sest pisem plika polnud veel enda oma korralikult katsetanud. Kõigepealt põrutasime linnast läbi, sealt sai osta softair püstoleid, millega lapsed tahtsid märki lasta. No ok, las lapsed saavad mis tahavad, kui oma raha eest ostavad.

Õeksed relvapoes :P
Pood oli mingis laos teisel korrusel, arsenal muljetavaldav. Valik õige lai, mõtlesin kadedusega, et oleks mul lapsest peast sihuke relvastus mängida olnud. Valiku olid nad juba veebilehelt teinud aga koha peal proovisid erinevaid lelusid kuidas need kätte sobivad. Tuleb tunnistada, et kaugelt vaadates tundusid päris ehtsa välimusega. Lisaks võeti ka ports moona, et jaguks millega märklauda auke lasta.

... Kontor " :D
" Kättemaksu ...

Ilm endiselt päikseline, ühe hooga sõitsime Tabasalu mäe alla välja. Siin ei jaksanud pisem plika üles sõtkuda ehkki vanem eeskuju näitas. No mõistetav ka kui arvestada, et trennile kuu ajane eksamite auk sisse jäänud ja tema ratta käiguvahetus pole nii sujuv kui teisel. Jalutasime koos üles rattad käekõrval.

Õeksed kergliiklusteel
Selgus, et esiteks on sadul suht ebamugav ja kipub istumist hõõruma, teiseks lenks liiga madal, mistõttu keha kummargil ette, selg jääb valusaks. Neid vigasid poleks lühema sõiduga selgeks saanud. Tööriistu mul kaasas polnud, et asja parandada. Suurem plika andis oma ratta pisemale, et tollel oleks mugavam edasi sõita.

Siit oli suvilasse juba naljaasi, külg ja kerge taganttuulega läksime vuhinal. Tegin lõket, küpsetasime kaasavõetud viinereid ja raiusin veidi oksi. Otsustasime vanaisa autoga suvilasse vastu tellida, et pisem plika koos rattaga tagasi sõidutada, kartsin et pingutab end muidu liiga üle. Koduteel oligi paras vastutuul, pidime kahekesi Mariga kõvasti tuld andma. Õnneks ootas meid õhtu lõpetuseks vanaisa köetud kuum saun.

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!