Tuesday, February 1, 2022

Sain ikka Jaanuaris tehtud!

Vahepeal päris kõrgel metsa kohal
Piinlik oleks küll sihukese lumehulgaga isegi mitte jaanuarikuus mäele jõuda. Vabandusi võib ju igasuguseid tuua kuid peamiseks põhjuseks oli nagu ikka ilm, jube külm ja tuuline peale suurt lumesadu. Esialgu takistasid teeolud ja edaspidi enneolematult pikk ja võimas külmalaine. 20 - 30 miinuskraadiga olen mäel liugu lasknud aga ega see eriline nautimine pole, isegi mitte noorest peast. Esmaspäeval korjasin suusavarustuse kokku, ajasin massinale hääled sisse, võtsin siinse eestlasest tuttava peale ja panime ajama.

Canada noormeestel kombeks oma
vallutuste kinnituseks neidiste
aluspesu hommikul puu otsa visata


Lumeolud väga head nagu oligi oodata, ilm sihuke just paras viie-kuue miinuskraadiga. Päikest küll polnud aga tuult kah mitte, seega hakkas pigem palav. Kohvikusse vahepeal sooja ei lastud, oleksime pidanud enne broneerima endale ajad. Paar puhkust veetsime autos istudes, õltsi rüübates ja külma pitsat peale hammustades. Lausa ülikooliaeg tuli meelde, siis oli küll pitsa asemel vorstivõileib või lihapirukas. Okstel rippuvat naiste aluspesu vaadates mõtlen alati, et kuidas vaesekesed järgmine päev hakkama saavad: kas lihtsalt ei kannagi või on enesestmõistetav mitu paari käekotis varuks hoida😕

Jaanuarikuu numbrid
Kolmas nädal
Neljas nädal
Kokkuvõttes jaanuarikuus joostud 100 kilti, jalutatud üle 50 ja suusatatud 67 (kirja läks rattasõiduna, sest Huawei suusatamist spordialana ei tunnista). Eelmised kaks nädalat kujunesid seoses käreda külmaga üldse suht kesiseks õues sportimise seisukohast. 

5 comments:

  1. Jube komme! Aluspesu on veel üks kallimaid artikleid seljas ka, enamasti maksavad pealisriided vähem. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nõus, ma ausalt öeldes pean seda räigeks kiusamiseks või lausa ahistamiseks.

      Delete
  2. Et kas järgmise päeval on pesuta või kannavad mitut komplekti kaasas? Aga sina, mitu päeva jutti sa samu alukaid jalga paned? Ja ei, ma tegelikult ei taha vastust teada.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lugejate uudishimu rahuldamiseks annan teada, et iga päev uued alukad, kaasa ei laseks muidu magamistuppa :P Tihemini pole ka vaja vahetada, praeguses vanuses end täis enam ei tee ;)

      Delete
  3. Tegelt panen ma imeks et praegusel ajal sihuke asi üldse toimub. Ma tunneks ennast küll ahistatuna ja põhjusega kui mu alukad järgmine päev kõigile näha oksal ripuvad, eriti teismelisena. Paraku enamus sellist pulli toimub kui keskkooli lapsed tulevad klassiga nädalavahetuseks suusamäele. Teadagi mis siis hotellitubades öösiti toimub, ega vaesed õpetajad jõua koguaeg silma peal hoida ja ega vist pole õigustki alates 16 eluaastast.

    ReplyDelete

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!