Friday, April 26, 2024

Koduloomapilte

Eile kui tukkusin hiilisid tüübid vaikselt voodisse ja jäid koos magama
Kiisu Koko pesa hõivanud
Nurrumootor oma toolis

Viimasel ajal kogunenud igavene hulk koduloomapilte moblasse. Vaatasin neid üle ja puhastasin veidi mälu, jagan siis oma blogis kah. Kiisu kui kõige uuem pereliige figureerib ka kõige rohkem fotode peal. Ta on lõpuks täiega harjunud ja hakanud majas enesekindlalt saba püsti ringi hulkuma nagu peremees muiste. Kõik kohad vaja läbi nuuskida ja uurida. Arvutite juurde ja tööruumi ei taha looma lubada, mine tea, äkki tuleb isu juhtmeid närima hakata. Mis keelatud on loomulikult kõige põnevam ja nii ta luurib momenti kui keegi veits hajameelne ning sopsab siis jalge vahelt ikka keelatud ruumi. Elukas nii kiire ja osav pugeja, et kulub tükk aega enne kui õnnestub välja ajada.

Koertega kiisu täiesti sõbraks saanud, vahel lausa magavad koos. Kui Sushiga käib mitu korda päevas suurem tagaajamine ja madin siis eile suutis isegi vana Koko kaasa meelitada. Luuras, kargas kukile ja jooksis eest ära, Koko üritas veidi kohmaka sammuga taga ajada. Lõbus paistis mõlemal olevat. Sushi muutub kole armukadedaks kui kassi silitada või sügada, ronib kohe ligi ja hakkab nina pihku toppima - mind vaja ka hellitada! Kassid koerad on ühed toredad tegelased, teevad elamise ja olemise kuidagi soojaks ja koduseks.

5 comments:

  1. ❤️❤️❤️ (igale elukale 1)
    Kassidel meeldib arvutite klaviatuuridel lesida ja siis juhtub asju.

    ReplyDelete
  2. Jajahh, minu oma on saatnud müstilisi FB messe ja suvalistele veebilehtedele sattunud😁

    ReplyDelete
  3. Kiisu on teil ülimalt armas!

    ReplyDelete
  4. Ma tunnen oma koerast aeg-ajalt karjuvalt puudust, aga pole julgenud veel uue peale mõtlema hakata. Natuke vabadust on ka hea (st koerahoidu orgunnivabad käigud ilma peal ja muljal).

    ReplyDelete

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!