Sunday, July 21, 2024

Konspiratsioon???

Täna tulid USA'st hea ja halb uudis, viimane selline, mis paneb tahes tahtmata kaaluma ega ometi juhi maailma vabamüürlased, härjapõlvlased, ufolased või mõni teine salaorganisatsioon, kes tingimata soovib Trumpi valimisvõitu. Biden teatas kandideerimast loobumisest, kuid andis enda toetuse Kamala Harrisele, kes ilmselt ainus veel väiksemate võiduvõimalustega kui president ise. Kui peab tingimata olema must ja naine siis Michelle Obama pikalt parem valik. Objektiivsuse huvides pean lisama, et kihlveokontorid mu arvamust ei jaga. 19 augustil seatakse demokraatide ülemaalisel kokkutulekul ametlikult üles nende presidendikandidaat. Kuna Biden loobus nii hilja on äärmiselt segane seis. Tehniliselt pole momendil keegi kandidaat. Ühelgi potensiaalsel kandidaadil pole aega kampaaniat teha, et end demokraatide esindajatele tutvustada. Seega seatakse kandidaat ilmselt üles partei juhtkonna poolt, mis on irooniliselt äärmiselt ebademokraatlik. 

Ükskõik, kes presidendikandidaadiks saab - tal on tohutu händicap kõigi poolt tuntud Trumpiga võistlemisel, sest peab alles hakkama ameerika rahvale end ja oma poliitikat  tutvustama. Kokkuvõttes jääb mulje, et vabariiklased ja demokraadid oma venitamisega on kokku leppinud Trumpi presidendiks saamises. Tegelikult ma muidugi ei arva seda, kuid demokraatide valimiskampaania on olnud kuritegelikult käpardlik. Ameerika (ja maailma) päästmiseks ei jää muud üle kui "imele" loota, milleks realistlikult saab olla vaid teise kandidaadi väljakukkumine (oli õige lähedal veidi aja eest).

Segadust demokraatide leeris demonstreerib ilmekalt järgmine uudisnupp:

"Similarly, Politico and other US media outlets have reported that even senior aides - including senior advisor Anita Dunn - were caught unawares by the announcement.

"We're all finding out by tweet," an unidentified Democrat was quoted as saying. "None of us understand what's happening."

Politico noted that a fundraising email from "Joe and Kamala" was emailed to supporters at 1354 EST (1754 GMT) - nearly ten minutes after Biden's announcement was published on X.

"Obama doesn’t endorse Kamala Harris.

Instead, he says: “I have extraordinary confidence that the leaders of our party will be able to create a process from which an outstanding nominee emerges.”

Biden didn't endorse Harris in his initial statement, but did so an hour later in a post on X."

6 comments:

  1. Mulle on anyway mõistatuseks jäänud, kuidas saab olla, et terve USA peale leiti kodumaa parimad pojad olevat NEED kaks tüüpi. Geeze... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Me ka sõpradega ükspäev arutasime, et kuidas on võimalik, et 330 miljoni inimese seast ei suudeta leida kahte enam-vähem adekvaatset tegelast riigi etteotsa kandideerima.

      Delete
    2. No just, need mõtted käisid mu peast juba kampaania algul läbi

      Delete
  2. Peter Zeihan räägib teile 10 minuti jooksul kenasti ja kompaktselt ära MIKS see nii on. Ja tänada võib selle olukorra eest Donaldit ja ahum… kedagi Barak Obamat. Vaata siit: https://youtu.be/vtg4pf5dsKs?si=i5kl_gTzaKAELQ6Y

    ReplyDelete
  3. Parim olukorra analüüs on siin https://youtu.be/au6xtj6CBew?si=fiO9lAGnNUSKkYSc

    ReplyDelete
  4. Usa demokraatide pooldajad on suht poolearulised, kui neid intervjuusid kuulata https://youtu.be/-n0Dn-vdsk4?si=QwKJE3Yp-tKcHHlU

    ReplyDelete

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!