Sunday, December 25, 2022

Jõuluõhtu 2022

Kaasa on mul ikka imeline, lisaks prae ja koogi valmistamisele jõudis eile enne magama minekut isegi pere jõuluõhtu video kokku panna. Rööprähklemine kuubis! Omatehtud (laste ja kaasa) verivorstid olid hirm head, seapraad just nagu ennevanasti, seajalg kamara ja kondiga, tort viis keele alla. Hommikul igatahes ei julgenud kaalule minna😁 Kinkidest oli kõige lahedamaks üllatuseks noorema lapse poolt jõuluvanale saadetud kostüümid tervele perele. Minu poolt lastele elamuskingitus suusamäe piletite näol.

Lebo täiskõhuga peale jõuluõhtusööki

⬅  Käpp sai külma, vaja veidi ravitseda

Ilm meil päris külm ja tuuline, tavapärane jalutuskäik ümbruskonnas jäi lühikeseks. Nii koertel kui endal hakkas külm, pisema kutsa pidin süles tagasi tooma, sest papu tuli ära ja käpp hakkas külmetama.  "Sajandi torm" läks Torontost kahelt poolt mööda, lund tuli suht vähe. Uudistest võis küll näha, et paljudes piirkondades oli asi õige hull: tuulekiirus üle 100 kildi tunnis ja lund rohkem kui meeter. Isegi veidi loode pool massiivsed ahelkokkupõrked maanteedel, siinsamas lähedal Buffalos politseiautod katuseni hanges. Siin pole juba kaks päeva rahvas igaks juhuks julgenud nina kodust välja pista. Reedel oli 35'st kolleegist tööl vaid 4 ja mitte ühtki ülemust - hiirtel pidu. Linna sees liiklemine lihtne, autosid vähe, teed suht puhtad. 


5 comments:

  1. Sul on pere nagu tõeline loteriivõit 🤩 ilusat pyhadejätku!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tänud!!! on vist perega vedanud jah :D Häid Jõulusid!

      Delete
  2. Jõuluaeg saab küll kohe läbi, aga armas perekonnatunne jääb. Mul üks sõbrants tegeleb ka rookroonitehnikaga. Õnne ja rõõmu edaspidiseks kogu teie perele!

    ReplyDelete

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!