Sunday, July 2, 2023

Ilmakärakaga Laulupidu

            Päevavideo: Sihukese vihmaga lendaks ise ka kiirelt mesipuu poole

Täna ei jaksa eriti pikalt laulupeost kirjutada, liiga läbiligunenud ja väsinud. Peole sattusin pooljuhuslikult. Plaanis polnud, piletid müüdi niikuinii kohe läbi. 

Päevapilt: Õnnelikud märjad pealtvaatajad
Sõbral jäi veits ootamatult pilet üle, pakkus mulle, pikalt ei mõelnud, juhust tuleb kasutada. Peo esimene pool üllatavalt vähese vihmaga aga kui järsku tulema hakkas andis hirmsa pauguga märku ja tuli kui kosest pool tundi jutti. Just mudilaskooride lahkumise ajal lõi välk ootamatult väga lähedal, kohe järgnes kõrvulukustav kärakas, inimesed kriiskasid ehmatusest. Justnagu Himars Ukraina rindel - päris ehmatav. Kõik said märjaks, need veidi vähem, kellel vihmakiled. Vahepeal hakkas kuivatama ja näitas isegi korra päikest. Tegelt nöökis niisama, pool tundi enne viimaseid laule kallas jälle, ainult selle vahega, et välku ei löönud. Homme ehk vähe pikemalt laulupeost, praegu naudin kuuma teed.

4 comments:

  1. Lahedad Kanada onud Eestis laulupeol 😀
    Minu laps käis ka laulmas ja sai kogu ilmavalikut tunda, 4 päeva olid proovid ja muu möll kokku, koju jõuti esmaspäeva hommikul kell pool 4. Aga ytles, et võimalusel kordaks. 😀

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vapper laps! Eriti kui arvestada, et lausa 4 päeva vatti sai. Loodetavasti ei osteta peagi apteeke külmetusrohtudest tühjaks - nii palju märgi ja värisevaid inimesi oli näha.

      Delete
  2. No seda pidu vähemasti kohal olijad ei unusta ega eelmistega segamini ei aja!

    ReplyDelete

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!