Tuesday, July 18, 2023

Mehed ja meri!

Päevapilt: Mehed ja meri, aastaid meil kokku üle 150!
Mere ääres isaga täna. Peale hommikust vihma läks ilm ilusaks. Viisin vanemad suvilasse. Kõigepealt randa. Ei osanud oodata, et ilm nii tuuline ja seoses merelt puhuvate iilidega suht jahe. Ehkki natu soojemad riided seljas peitis ema end tuulevarju seni kui isaga rannale veepiirile jalutasime. Ega meiegi jäänud kauaks lohelaudureid imetlema.

Suvila rõdul vanematega kohvi ja saiakesi nautimas
Suvila metsa vahel tuulevarjus, rõdul hakkas lausa palav. Jõime kohvi, sõime saiakesi ja meenutasime aegu kui suvilat alles ehitada sai. Olin seitsmendas klassis kui metsa maha võtsime, kände juurisime ja alet põletasime. Kaheksanda klassi talvel käisime suvila tarvis Läänemaal kuuski ja mände langetamas, neist sai nii raamistiku tugiprussid kui voodrilauad. Pärast veel jalutasime krundi taga oma metsa all ja vaatasime piirid üle. Isa tundus füüsiliselt suht kobe, küllap aitas suvila pakutav positiivne emotsioon.

P.S. Tulnuka munad olid koorunud mingiteks eriti jälgi välimusega seenteks, mille peal kärbsed õnnelikult hängisid. Pilti ei saa postitada, pannakse veel bann😜

4 comments:

  1. Nii armsad pildid vanematest. Loodan, et kõik tuleviku stsenaariumid on positiivsed-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Loodame parimat, lihtsalt asjaajamist on hullupööra. Ametnikud õnneks tunduvad oma võimete piires suht vastutulelikud olevat.

      Delete
  2. Huvitav, Anonymus olin mina, Bianka

    ReplyDelete
  3. Sellised pildid ja meenutused on nii olulised!

    ReplyDelete

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!