Thursday, July 13, 2023

Miks Donosaurused välja surid

Päevapilt: Miks dinosaurused välja surid😁
Täna Epliku kontserdil Kalju laval saime valgustatud miks dinosaurused välja surid. Laulu ajal "Seks vabas õhus" demonstreeris seda näitlikult ja äärmiselt pühendunult pisike alla kahene põngerjas, kes üritas järjepannu kõiki lavaesise piirdenööri poste panna. Rahvas möirgas naerda ja isegi esinejatel kippusid laulusõnad ning pillimäng segi minema. Aplaus loo lõppedes oli võimas üllatades pisipoissi, kes rahvamassi piidlema jäi. Mina sain kahjuks vaid foto, kaasa lausa terve videolõigu siivutust tegevusest koos laulusõnade taustaga.

Ega muud suurt kontserdist meelde jäänud. See punt on tubli keskmik kuid erilist emotsiooni minus ei tõsta. Sõpradega oli tore lobiseda nagu alati.

Eile öösel muidugi oli raske uinuda kuni mõtlesin, et võrreldes Ukraina sõjaga on minu probleemid väikesed. Alati on aidanud teadmine, et kellelgi on veel keerulisem hakkama saada. Külmalt ja realistlikult kaaludes pole hullu miskit. Hommikul jooksin selle kuu kiireima viieka ja keskmise kiiruse, ehk seegi pani hea aluse tegusale päevale. Suur osa ülejäänud päevast kulus erinevate hoolekandeasutuste esindajatega suhtlemisele, mingisugused tulemused on, lisaks sain mõnevõrra targemaks erinevate tegijate hindamisel. Kohtusime ühe äärmiselt pühendunud ja professionaalse  töötajaga silmast-silma, temalt saime hulga vajalikku infot ja ka moraalset tuge. 

2 comments:

  1. Eakate vanematega seonduv pole lihtne. Niipalju kui sain infot oma 85-aastase ämma toimetuleku küsimuses, on võimalik linnaosa sotsiaalosakonnast taotleda koduhooldusteenust, mis pidi olems tasuta. Me pole sellega veel ühelepoole saanud, sest siiani oleme oma perega toime tulnud. Ags uuri variante.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tänud kaasa mõtlemast, seda varianti sai mõeldud, paraku ilmselt ei sobi.

      Delete

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!