Friday, October 23, 2009

Ideid Jõulukingitusteks

Võib paista veidi liiga vara praegu hakata jõulukingitustele mõtlema aga tänase seisuga ju vaid täpselt 2 kuud jäänud jõuluõhtuni. Ja kas pole tore kui kingitused olemas ning ei pea ennast viimasel minutil lolliks mõtlema ja jooksma, lõpuks veel krabama midagi totaalselt mõttetut, mis päevaga ununeb. Sellega seoses leidsin üht-teist temaatilist:)

Tõsiselt tore kogupere kingitus (hinna poolest ka) oleks näiteks lauamäng “Mees kes teadis ussisõnu”, eriti sobiv muidugi oma kergelt kontroversiaalse temaatikaga – Jõulude ajal seda mängides saad näiteks punkte kirikute põletamise ja munkade nottimise eest:) Osta saab siit.

Autorite sõnul: “Seda on nüüdseks testitud loomade, laste ja vanainimeste peal – see on kõigile meeldinud. Isegi sellistele, kes muidu mängudesse umbusklikult suhtuvad. Nüüd ongi igavene häda. Andsin mängu kirjastajale ka ja ta siis helistab mulle õhtul ja küsib, kuidas need reeglid ikka on ja mitu kaarti tuleb alguses lauale panna... Päris hästi hakkab inimestele külge.”


Igas vanuses naisperele (tänapäeval ka paljudele meestele) sobiks järgneval pildil kujutatud kaelaehe, samas oleks see väga ettenägelik, sest tõenäoliselt just elektritoolil lõpetab uuesti maa peale saabunud jumalapoeg:) Osta saab siit.

Autoreilt: ““If Jesus had been killed 20 years ago, Catholic school children would be wearing little electric chairs round their necks instead of crosses.”


No ja tõsiusklikele (sõltumata usu liigist) järgnev kingitus. Ristiusulised võivad soovi korral tasuta kaasa pandud 72 neitsit muhameedlastele jätta, kes kindlasti ära ei ütle. Produkt on alles katsetamise järgus, ja ka hinna üle diskuteeritakse. Ilmselt pakutakse seda soodsamalt väiksema sissetulekuga riikides, et ka vaesemail oleks võimalik õndsaks saada (just nagu kombeks paljude tarkvara programmide puhul – Windows 7).

"Home Premium" versiooni pakendit avada pole mõtet, sest on tühi. “Professional” pakendist võib leida vastavalt usule erineva väljanägemisega kuid sisuliselt sama mitmesaja leheküljelise trükise, mis põhineb paarituhande aasta vanustel sadu kordi ümber jutustatud õudukatel ja kuulujuttudel (sobiks rohkem halloweeni lugemisvaraks). Pakutakse ka “Ultimate Edition” koos kasutusjuhendiga, tootja annab omapoolse kiire õndsaks-saamise garantii. Selle pakendi sisu on salajane, kuid lekkinud andmeil sisaldavat näiteks muhameedlaste versioon 3 kilo trotüüli ja naelu ning siidnöörikesega sütiku aktivaatori:)



Nagu usumehed ise küüniliselt ütlevad:
The world wants to be deceived, so let it be deceived.” (Maailm tahab olla lollitatud, las siis olla)
Pope Paul VI

We have a better product than soap or automobiles. We have eternal life.” (Meil on parem müügiartikkel kui seep või autod, meie pakume igavest elu)
Reverend Jim Bakker

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!