Friday, October 30, 2009

Halloween tulemas!

Meie kass vist tunnetab juba aegsasti, et vaimud hakkavad liikuma. Üks õhtu kuulsime luudest ja lihast läbikäivat oigamist teisest toast. Hüüdsin lapsele, et ei teeks nii koledat häält, kuid plika vastas, et selles asjas peame Puma poole pöörduma.



Esialgu ei uskunud aga lõpuks läksin uurima, kass oli posti otsas turris nagu hari ja tegi hauatagust häält. Selle ajaga kui fotoka sain lõpetas ta muidugi ära aga lapsel õnnestus jalgade trampimisega siiski paar lühemat nooti kassilt välja meelitada. Täna öösel oleks selline hääl ka julgemate närvid proovile pannud, kuulake ja hinnake ise:)

Homme õhtul hakkavad koletised ja zombid mööda tänavaid käima ja inimestelt maiustusi välja pressima. Selleks, et kolle majja sisenemast takistada panevad asisemad kõrvitsatest voolitud uksehoidjad trepile.

Ka meie lapsed lõikusid suure hoolega kahele ilusale kollasele kõrvitsale hirmuäratavad näod ette. Kohe kahju neist, sest enamus rändab järgmisel prügipäeval prügimäele. Meie emme on küll üritanud kollaseid jurakaid ära kasutada ja kõrvitsa kompotti teinud, mis eelmistel aastatel väga hea välja tuli, ehk nüüdki. Hind muideks oli super odav, $2 tükk.

Ja lõpuks väga Halloweeni teemaline juhtum köögist. Kallis kaasa viilutas kartulit ja väiksem laps märkas, et sellel on mingi tume defekt sees. Heitsin pilgu peale ning lausa kangestusin hämmeldusest. Pa pole küll kunsti asjatundja aga lõikelaualt vaatas vastu Edward Munki "Karje":)

Jõudsin selle šedöövri napilt kaasa noa alt päästa. Ei tea kas peaks E-buy's müüki panema:) Seal ju aeg-ajalt müüakse hea hinnaga selliseid asju nagu näiteks neitsi Maarja nägu meenutav kartulikrõps. Ja selliste sündmuste valguses oli isegi päikeseloojak õõvastav, jäi mulje et ta saadab oma kiiri viimast korda:) Uuuuuu.....

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!