Tuesday, October 26, 2021

Aga meid on juba sadu tuhandeid

Selline FB grupp loodi laupäevase meeleavalduse vastukajana. Paistab, et too meeleavaldus oli viimaseks piisaks nii mõnelegi kodanikule. Kui seni on meie rahvuskonservatiivid propagandat äärmiselt asjatundlikult rakendanud kasutades ära valitsuse vead ja tavakodanike rahulolematuse ning ärevuse siis nüüd vist mindi natuke üle piiri. Kui uskuda uudistekanaleid on parteist lahkunud just meeleavalduse tõttu hulk liikmeid.

Tagasi pealkirja teema juurde. Sain kutse gruppi nii mõneltki sõbralt. Tavaliselt ma kampaaniatega ei viitsi liituda kuid olles visanud pilgu grupi looja avapostitusele tundsin, et seekord pean seda tegema. Ta ütles just seda mida ise tunnen ja ilmselt ka paljud paljud teised päriselt oma peaga mitte "oma peaga" mõtlevad kodanikud. On aeg, et vaikiv enamus hakkaks häält tegema, sest muidu jääb mulje, et räuskav vähemus ongi enamus.

Loodetavasti ei pahanda grupi looja et kopeerin lõigu tema avapostitusest:

"Teatud osa meie ühiskonnast on võtnud ülejäänud pantvangi. Nad on lärmakad, intensiivsed ja neil on oi kui palju õigustusi. Õigustused on paraku ainult fassaad, mille taha peituvad majanduslikud huvid, poliitiline agenda, tähelepanu otsimine või siis lihtsalt hirm. Kurb reaalsus on lõhenenud ühiskond, piirangud ja kaotatud inimelud. Meie vangistajate üks loosungeid on: "Meid on tuhandeid".

Hiljutine meeleavaldus Vabaduse väljakul näitab, et neil on õigus. Neid ongi tuhandeid.
Ma olen samas täiesti veendunud, et meid on kordades rohkem.

Grupiga on mõne päevaga liitunud mitte küll sajad tuhanded aga 22.4 tuhat tänase seisuga. See tähendab, et 22.4 tuhat kodanikku esiteks toetavad grupi seisukohti ja teiseks on võtnud vaevaks seda grupiga liitumisega ka väljendada. Momendil suurt muud moodi oma arvamust avaldada ei saa, sest admin on trollimise likvideerimiseks võtnud kommenteerimise võimaluse maha. Juba see näitab kui ebameeldivaks on õhkkond muutunud, inimesed kardavad oma arvamust avaldada, sest neid terroriseeritakse verbaalselt ja isegi ähvardatakse. Kõik teavad, milline pool seda taktikat rakendab.

Kokkuvõttes: Kui te tunnete, et toetate grupi vaateid ja soovite enda suhtumist ka näidata kutsun FB grupiga "Aga meid on juba sadu tuhandeid" liituma. Tänan tähelepanu eest!

16 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Vaba maa, parteijooksikud on iga ajal olnud ja need kellel pole vaateid need tõmblevadki erinevate parteide vahel ja müüvad oma hinge.
    Te peate nagu Matrossovid dzoti ette hüppama, et oma meelsust näidata mitte siin virtuaalsete linade vahel aelema, kui nett kinni kerata või voolu hinda tõsta enam pole teid olemas ja seda teete ise vabast tahteast. Õues ootab teid KESK, EKRE ja Coroona. Head Majanduskasvu! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Simple Dimple kommentaari grammatiline ülesehitus räägib rohkem kui tuhat pilti:)
      Ja kuidas selline "vaadetega inimene" üldse siia kommenteerima sattus?
      Kas ei peaks ta siinsete virtuaalsete linade vahel aelemise asemel olema praegu hoopis "rindejoonel" koos teiste Suurte Võitlejatega?

      Delete
    2. Vabadus, iga üks valib reeglid ise, lase ma naudin kuidas inimesed pannakse arvama, et kuskil mingi linnuke või like loeb. Mina olen pigem dribüünil ja vaatan kuidas üksteisele ära pannakse. :)

      Delete
    3. Vaaau! Sul Simple Dimple paistab tõesti kõik kontrolli all olevat!
      Uhke ja vabana lendad nagu kotkas halli massi kohal!

      Delete
    4. :D,Keegi peab seda nõmedust pealt ka vaatama.

      Delete
    5. Ma meelega jätan sellised kommentaarid üles kui head näited väitluskunsti kõrgpilotaazhist :D

      Delete
  3. Liitusin selle grupiga ja jagasin seda oma FB seinal, aga imelikul kombel ei jäänud sellest mingit märki maha, et mu sõbrad saaks samuti liituda. FB vastuseis?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tore, et liitusid! Ma ei tea, aga äkki eeldab messangeriga otse kutse saatmist. Mõnevõrra tüütum kuid peaks kindlalt kohale minema.

      Delete
    2. Lõpuks ikka ilmus info mu seinale ka ja mu sõbrad saavad seda lugeda. Mind ennast kutsus gruppi herr Konn, aga ma ise ei viitsinud ühekaupa kutseid saatma hakata, ja valisin info levitamiseks selle tee.

      Delete
  4. Minagi liitusin sellega. Ma ei ole ka tavaliselt sarnaste gruppidega liituja, aga seekord tundsin, et nüüd on minu kord.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tore kuulda! Kui grupiga liitujate numbrit ja postitusi vaadata tundub, et paljud tüüpilised vaiksed eestlased on lõpuks otsustanud sõna sekka öelda. Meditsiinitöötajatele on väga oluline tunnetada, et rahvas neid toetab!

      Delete
  5. Tegin erandi oma FB-käitumises ja liitusin samuti. Reeglina olen vältinud päevapoliitilisi teemasid, aga väga impulsiivse inimesena on see kohati nii pagana raske, et hirmus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tõesti tore, et me vaikiv enamus hakkame häält tegema. Lisaks on selle grupi postitused praegusel ajal eriti südantsoojendavad - me pole üksi, palju neid kes samamoodi mõtlevad!

      Delete

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!